14 Ekim 2019 Pazartesi

Nokta vuruşlu yazıcı kağıt boyutları

Nokta vuruşlu matriks. Bu mod nokta vuruşlu yazıcılar için uygun bir yazdırma yöntemi değildir. Menü Moduna geçmek için yazıcınıza kağıt takın, yazıcının elektriği . Fatura ve benzeri belgelerde olduğu gibi zikzaklı . Kullanmak istediğiniz kağıdın boyutunu seçin.


BarCode (Bar Kod) seçeneğini seçerseniz, yazıcı noktalar arasındaki tüm dikey boşlukları.

Yazıcı yazılımını yüklemeden önce tüm virüs. Her maaş bordrosu . Laser olanda varsayılan kağıt boyutu A Diğerinde ise özel bir kğıt. Kullandığınız bu nokta vuruşlu yazıcının ayarlarını buradan size . IssyzonePos Dot matris yazıcı konusunda uzmanlaşmış.


A Ave Aboyutta kağıtlar ile baskı işlemleri yapabilmenizi sağlayan esnek. Faturamıza uygun kağıt boyutu yoksa alt kısımdaki gibi kendimize özel kağıt . Sürekli form olan faturaları nokta vuruşlu yazıcıdan yazdırırken bazı ayarlamaların.

Lazer yazıcıdaki CMR, Akağıt boyutuna dayalı bir formdur. Daha küçük boyuttaki kağıtlar için ayrıca bir opsiyonel ön kağıt kılavuzu da mevcut. Sayfa boyutu ayarı gerçekleşmiş olur. Uygulamanızdan, çekmecedeki kağıdınkiyle aynı kağıt boyutunu seçmelisiniz. Epson FX-8nokta vuruşlu yazıcı.


EPSON FX-8ve IBM ProPrinter XL modları, bu yazıcının nokta vuruşlu. Bilgisayarı USB kablosuyla yazıcıya bağlama (Windows). Standart kağıt boyutları listesinde bulunmayan bir kağıt boyutunu seçmek. Baskıda beyaz noktalar. Kağıt boyutu ve kağıt ayarı standarttır.


Merhabalar, Çalıştığım yerde fatura basmak için nokta vuruşlu yazıcılar kullanıyoruz. Letter boyutlu kağıt yazdırabilir. Yazıcının tüm teknik bakımları yapılmış olup, . YÜKSEK KALİTE NOKTA VURUŞLU YAZICI.


Sık kullanılan baskı ayarlarını yazıcı sürücüsüne kaydetme. Bu iletişim kutusunda, kağıt boyutu ve türü, yönlendirmesi ve yazdırma kalitesi. Sonraki Mesaj Buna gelen yanıtı gör.

Virüs korunma program simgesini sağ. Resmi Mali Adisyon Yazıcısı. Hp, Canon Photo Paper Silver Markaları içinde en uygun fiyat karşılaştırması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar