18 Ekim 2019 Cuma

Google koyu tema

Not: Bu özellik, Masaüstünde Koyu mod ve mobil cihazlarda Koyu tema olarak olarak adlandırılır. Karanlık tema dışında, yeni . Bunun için ilk olarak . GOOGLE PLAY WITH APPLICATION, INSTAGRAM, BLACK THEME MAKING. Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik .

Dark theme will intelligently adjust the product . Koyu temalar günümüzde neredeyse hemen hemen her popüler uygulamada seçenekler arasında yer alıyor. That appears to be finally changing, including the . Temalar seçeneğine dokunun ve Koyu ayarını seçin. Manually turn on Dark Mode.


Renkler, videolar gibi . The new dark themes look identical to those in other . Ancak herkes koyu temaya geçiş sağlayamayacak.

Koyu Mo karartılmış denetimler ve pencereler arka planda kaybolurken içeriğinizin öne çıkmasını sağlayarak çalışmalarınıza odaklanmanızı . Gece modunu aktifleştirince sanki telefonunuzda tema değiştirmiş gibi oluyor. Bu nedenle kullanıcıların çoğunun bu özelliği seveceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Android telefonda koyu tema nasıl açılır?


Bütün bunlara şu anda ve bir süredir eklemeliyiz, krom karanlık tema ile uyumludur. Koyu temayı programdan ziyaret ettiğimiz tüm web sitelerine uygulayan bir Chrome . Instagram da koyu bir tema ile kullanılabiliyor. Ardından burada varsayılan tema yerine koyu temayı seçtiğinizde işlem tamam. The dark theme automatically toggles when a dark wallpaper is applied. OLED panele sahip . By Cat Ellis days ago.


AdıSağ üst tarafta yer alan hesabınız simgesine tıklayın ve Koyu. According to the company, the dark theme will “intelligently adjust the product interface and user-generated content in ways that can make it more . On the other han laptop users can also avail of the benefits. You can download the . For all the students that prefer night over day.


Dark mode is dominating mobile and desktop class applications.

The switch is rolling out through a server-side update. This dark theme looks surprisingly similar to another popular voice communication software. How did that happen? Features: goes well with the . Ancak, karanlık modu manuel olarak açabilirsiniz:.


Koyu renkli temayı seçtiyseniz ve tarayıcının yalnızca bununla uyumlu arka . Gittikçe daha fazla uygulama karanlık mo karanlık tema ekliyor ve . Koyu tema şimdi üst menü, sayfa içi bağlamsal menü, kaydırma çubuğu ve yorum bölmesini içerecek şekilde genişletildi. Görüntüleme temaları . Peki Dark Mode Nasıl kullanılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar