17 Ekim 2019 Perşembe

Şekiller dizini oluşturma

TbGv7c85E_c linkindeki ilgili videoyuyu izleyiniz. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world. Osman Selvi tarafından yüklendi Tez Yazımı 40. Daha önce Başvurular, Resim yazısı ekle kısmından şekillerin altına eklenen Şekil Şekil gibi tablo. Tez yada seminer hazırlandıktan sonra şekilleri , şekiller tablosu altında göstermek istiyorsanız bu video.


Unsubscribe from sewimk. Word - Microsoft Support support. Etiket” kısmından “ Şekil ” seçelim. Yine “Resim Yazısı” kısmından şekillerin ismini girelim. Wordde aslında tablo ve şekiller listesini oluşturmak çok kolay.


Sayfa düzeni esaslarına uymak şartı ile tablo ve şekiller metinde ilk söz. WORD programı kullanırken kaynak gösterimi ve kaynakça oluşturmanın kolay ve . OTOMATİK ŞEKİLLER TABLOSU OLUŞTURMA. Eklediğimiz resim üzerine sağ tıklayarak resim yazısı. Home › Goster kms. EK-Şekiller dizini sayfası örneği.


EK-Çizelgeler dizini sayfası örneği. Belgenizde bulunan şekiller için tablo oluşturabilirsiniz. Tez içinde bütünlüğü bozacak şekilde olan tablo, şekil , fotoğraf, program kodları, harita gibi.


Bu bölüm zorunlu değildir. Tez tek bir şekil içeriyorsa şekiller dizini hazırlanmaz. Tezde birden fazla şekil oluşturulması durumunda isteğe . Tezin Sonunda Kaynakça Kısmı Oluşturma. Bu şekilde bir adı önce ad olacak şekilde listeleyebilir ancak dizinde soyadına göre sıralanmasını sağlayabilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz metni seçin.


Metin stilini değiştirme. Gladiolus anatolicus. LATEX ile ayrica, i indekiler listesi, şekil ve tablo listesi oluşturma , sayfa numaralama. Görüntüler, şekiller ve ortam ekleme. Bu tabloyu manuel oluşturmak çok zahmetlidir, başlıklar istenilen şekilde olmaz ve her adım için tek tek uğraşmak gerekir.


En çok da içindekiler . Dizini , Çizelgeler Dizini. Alıntı ve kaynakçaları düzenleyebilir ve tablosunu oluşturabilir. Tabloda meydana gelen başlık veya sayfa numarası gibi değişiklikleri. Aşağıdakiler için bir dizin girdisi oluşturabilirsiniz: Sözcükler, tümceler veya simgeler için Bir sayfa aralığına yayılan bir konu için Başka bir . Uzman panelinin oluşturulması.


Satır ve aralık değerleri için paragraf penceresi butonu. Tez metni için satır aralık ölçüsü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar