30 Ekim 2019 Çarşamba

Huawei modem arayüz şifresi

Zyxel ADSL modemlerde port yönlendirmesi nasıl yapabilirim? DSL modem ve fiber router satılmış, kablosuz video köprüsü gibi cihazların satışı. E-posta Adresi : Hatırla.


TekŞifre Al Giriş Yap. Lordof Gaming tarafından yüklendi Eyvah Wi-Fi Şifremi Unuttum!

Basit Adımlarla Wi-Fi Şifresi. Windows bilgisayara bağlayın,. Tarayıcınız aracılığı ile modemin ara yüzüne girin, (genellikle adresi 196.1) . Amacımız Şifresiz olan kablosuz modemlere wep yada wpa şifre koymak. ADSL modeminizin şifresini unuttuysanız, modemi nasıl sıfırlayacağınızı ve default tüm. Arayüz ayarlarından modem şifrenizi değiştirdikten sonra, modeme bir kere reset atmanız yeterlidir.


Ardından yeni şifrenizi kullanmaya başlayabilirsiniz. AİRTİES MODEM KURULUMU.

Modem Kurulum Kılavuzu. Airties RT21 192. Dünyamızın işleyiş sistemi artık. Eğer modem arayüzüne giremiyorum ve şifremi unuttum diyorsanız, Webtekno olarak imdadınıza yetişiyoruz.


Oturum açtıktan sonra “Kablosuz” ana menüsünün altından “Kablosuz Ağ Ayarları” . Kablosuz şifrenizi değiştirmek için aşağıdaki adımları uygulayınız. I Admin Login Password , 192. Ethernet (LAN) kablosu takınız. Sifremi unuttum nasıl yapacam. Eğer modem şifremi unuttum şimdi ne yapacağım diyorsanız okumaya devam edin.


Eğer bu şifreyle giriş yapamıyorsanız “admin veya ttnet” yazarak tekrar denemelisiniz. Fabrika Arayüz Ayarları Sıfırlama Yeniden Admin Şifresi Wifi . Konya ADSL Wifi şifremi unuttum servisi. Cihazınızın varsayılan kullanıcı adı “admin”, giriş şifresi ise “ttnet” tir. Açılan bu ekranda kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek modemin içine ulaşabilirsiniz.


Varsayılan ayarlarda Kullanıcı adı: Admin Şifresi : ttnet.

Yerinde modem kurulumu talep etmeniz durumunda, yetkili teknik servisimiz sizinle irtibata geçecek ve belirlenen randevu tarihinde adresinizde kurulum hizmeti . Yukarıda belirttiğimiz üzere şifre kırma işlemi piyasada çoğalmaya başladı. Tüm modemlerin arayüzüne giriş. Ip arayüzlerine erişim sağlayan . Dikkat şimdi içindeki diğer internet ayarları da gitti. Ama sizin durumunuzda zaten yeni internet ayarı yapmanız gerektiğinden sıkıntı yok.


Faturamı Nasıl Öderim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar