1 Ekim 2019 Salı

Tencerede mısır haşlama

Tencerede mısır haşlama

Eminim çoğu kişi dakikalarca düdüklü tencereyle uğraşarak bu mısırları pişirmeye çalışıyordur. Kullanıcı oyu: - ‎oy - ‎dk. Pazara gittiğinizde yaprakları kapalı mısır almayın, seçerken 1-yaprağı kaldırın ve tanelerine bakın. Tanelerin sarı ve sert değil açık sarı ve orta sertlikte olması gerekiyor. Her iki tencerede de benzer lezzeti yakalamanız mümkün, . Mutfak Okulu mutfaksirlari.


Tencerede mısır haşlama

Mısır haşlama süresi ne kadardır? Atıştırmalıklar › Püf Noktaları ye-mek. En lezzetli mısır nasıl haşlanır ? Afiyet olsun Yazılı ve Resimli Tarif için. Ben şahsen hiç böyle bir mısır haşlaması yapmamıştım. Sizin videonuzu izledikten sonra yaptım ve abartmıyorum.


Herkesin damak zevki farklı olduğu için düdüklü tencerede nasıl haşlanır suda haşlama ve değişik taze süt. Düdüklü Tencere de Nasıl. Sütte mısır haşlama yöntemini çok seveceksiniz. Normal tencerede pişiriyorsanız yüksek ateşte, sütün taşmamasına özen göstererek . Tencerede mısır haşlama süresi ise saati geçer.


Ancak mısırı haşlamak ve yumuşacık olmasını sağlamak biraz zahmetli. Ben normal tencere kullandım. Yaklaşık yarım saat kadar kaynadı. Süt mısır olduğundan dolayı daha . Aug enfes lezzette haşlanmış mısır sevenler tavsiyemdir.


Uzun mısırları , düdüklü tencereye sığması için bölüyoruz. MISIR SAKLAMAK İSTERSENİZ MISIRI HAŞLAYIN. Hoş bir atıştırmalık olan, haşlanmış mısır için, düdüklü tencerede mısır haşlama tarifi vermeyi daha doğru bulduk.


Tencerede mısır haşlama

Bilindiği gibi, düdüklü tencere ile mısır haşlama. Zamanınız yoksa düdüklü tencere ile basınç . Seçtiğiniz mısırları yapraklarından ayırın. Haşlanmış mısır tarifi - Pratik. Yaprakları atmayın - 2. Bir tencere suyu ocakta kaynat. Tencerenin , mısırın iki ucunun da rahatlıkla sığacağı büyüklükte olduğuna emin ol.


BU DÜDÜKLÜ TENCERE Mİ? Eşimin ilk yaptığı şey mısır haşlama oldu ve ailece afiyetle yedik. Satıcı Hepsiburada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar