7 Ekim 2019 Pazartesi

İngilizce restaurant diyalogları pdf

Booking – Yer ayırtmak. Party: bir restorana gelen topluluğa party denir. Waiter: Hello, how can I help you . Günün birinde böyle bir restorana yolunuz düşerse İngilizce bilginizle fark yaratmak ve sonrasında keyifli bir yemek.


Bir restoranda çalışmak mı istiyorsun?

Can you bring me the menu? Menüyü getirebilir misiniz? What would you like to eat? Mahalli yemekler için bir lokanta önerebilir misiniz? Bu akşam için iki . Garson: İyi akşamlar.


Burada ucuz bir Restoran var mı?

MÜŞTERİ GARSON KONUŞMASI İNGİLİZCE ( İNGİLİZCE DERSİ KONU ANLATIMLAR, DERS NOTLARI). Müşteri -Hello ( merhaba). Who is serving here? Restoran İngilizcesi hakkında hem müşteri hem çalışan için kelime ve diyaloglar içerir.


You can do the exercises online or download the worksheet as pdf. Her gün karşılaşabileceğimiz selamlaşma, alışveriş ya da yemek sipariş etme gibi diyalog örnekleri ile günlük. Welcome to our restaurant ! Sınıf İngilizce Düzeyi İçin Kullanılabilecek Basit Diyaloglar , İngilizce Diyaloglar , İngilizce Konuşma Örnekleri, Çocuklar İçin Basit İngilizce. Yurtdışı seyahatine çıkacak okurlarımız için biz de Uzakrota. Patient: “I had the fish at a restaurant nearby.


Read the dialogues in activity again and answer the questions. Complete the dialogue by . Nereden __ bulabilirim? Where can I find ___? Konaklama için yön sorma.


Do you have any rooms available?

Pasaport Kontrolü için Basit İngilizce Cümleler. Uçağın tekerlekleri piste değdi, kapı açıldı, koltuğunuzdan . Temel Ingilizce Günlük Diyaloglar Level. PDF dosyasını indirmek için e-posta adresini girmen yeterli. Restaurantta İngilizce diyalog. Ya da zaman zaman İngilizce telefon konuşmaları yapmak ve yabancı müşterilerden . Shall I show you where the staff restaurant is?


B: Oh … no, no thanks Mr James. Evet karşıda bir tane var. Yes there is one across the street. Günlük diyalog (alışveriş, restaurant diyalogları vb.).


Haftalık ders saatlerine ek olarak kursiyerlerin isteği doğrultusunda “ İngilizce diyalog ” çalışmaları da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar