10 Ekim 2019 Perşembe

İkamet tezkeresi noter taahhütname örneği

KAMET İZNİ BAŞVURU BELGELERE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR. Kira sözleşmesi ile kalıyorsanız, sözleşmenizin noter onaylı örneğini de başvuru. Kısa Dönem İkamet İzni için gerekli belgeler.


VATANDAŞI ÇOCUĞA REFAKAT AMAÇLI İKAMET TEZKERESİ İÇİN. Ancak yabancıların ülkedeki kalış durumlarının değişmesi halinde örneğin. Vatandaşının noterden taahhütnamesi. Ev hizmetlerinde çalıştırılmak üzere bir yabancı için ikametgah izinine. Misafir olanlar için noterden misafir taahhütnamesi.


TC vatandaşı eşin vukuatlı nüfus kayıt örneği. Oturma izni başvurusu nasıl yapılır. Turizm amaçlı alacağınız izin, Öğrenim amaçlı izin ile birbirinden hem içerik olarak hem de belge bakımından. Aşağıda belirtilen yabancılara kısa dönem ikamet izni verilebilir:.


Diğer bir adı ikamet tezkeresi olan oturma izni çalışma, okuma ve o ülkede yaşama gibi. Ayrıca doğum belgesi, sabıka kaydı, işveren taahhütnamesi dosya halinde. Aşağıdaki listeden durumunuzu en iyi açıklayan sekmeyi tıklayarak ikamet. Daha önceden ikamet tezkeresi alınmış ise,. Başvuru sahibi kira sözleşmesi ile kalıyorsa sözleşmenin noter onaylı örneği de.


Bu madde kapsamında ikamet tezkeresi düzenlenen yabancıların kimlik bilgileri ile. TAAHHÜTNAME ( Örneği açıklamamız sonunda bulunmaktadır). Türkçe tercüme ve noter. Taahhütname ile kayıtlarının alınması, Taahhütname için TIKLAYINIZ.


Başka bir amaçla kullanılamayacağı konusunda noter onaylı taahütname 9- Mal sahibi ve. Profmet, oturma izni, ikamet izni ,kısa dönem, uzun dönem, öğrenci, aile. Dilekçe örneğini indirmek için tıklayınız.


Geçimini gösterir belge (burs belgesi, banka hesabı, taahhütname ) 6. Yurt belgesi-kira kontratı 7. Tezkere bedeli (170TL) 8. Yabancının adet fotoğrafı. Pasaport aslı ve fotokopisi. Noterden taahhütname.


NOTER ONAYLI ŞUBE AÇILIŞ KARARI ( ÖRNEK İÇİN TIKLAYIN). TİCARET SİCİL MÜDÜRLÜĞÜ ONAYLI TESCİL . Kayıttan sonra Emniyet makamlarına başvurmak . Uzun süreli vize talep formu olarak da bilinir. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği Ve Nüfus Cüzdanı Fotokopisi - Hollanda. Ben evimde misafir eder ve her imkanı karşılarım.


Gerekiyorsa noterden şartname gönderİr . Geçerli ikamet tezkeresi -en az aylık ikamet tezkeresi için bulunduğu ülkeden konsolosluğa başvuru. Ortakların ve müdürün muhtar veya noterden onaylı resimli nüfus cüzdan örneği. Varsa ikamet tezkeresinin işlem görmüş bütün sayfalarının fotokopisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar