8 Ekim 2019 Salı

Gofreli kartvizit fiyatları

Gofreli kartvizit fiyatları

Gofreli kartvizit olarak da bilinen kabartma kartvizitler için sipariş vermek oldukça. Kullanıcı oyu: - ‎inceleme Brosur. Bu doğrultuda gofreli kartvizit baskı oldukça tercih edilen tasarımlar arasında yer alır. Gümüş yaldızlı bölgelere gofre kabartma yapılır. Sıvama, Gofre ve Varak Uygulamada Bilmeniz Gerekenler.


Baskı sonrası iki ayrı tabakanın birbirine tutkal yardımı ile yapıştırılması . Kartvizit üzerinde istenilen . Tek Yön Ürün Kodu: K-21. En uygun kabartma kartvizit baskı fiyatları İstanbul ofset matbaa da laklı kartvizit baskı. Böylece çok kaliteli bir görünüm oluşmaktadır.


Farklı ebatlar için lütfen fiyat alınız. Hamur Karton Kağıt Ara Karton Sıvama Ezme Gofreli Düz Kesim olarak en az 5adet üretilmektedir. TEKYÖN ALTIN YALDIZ VE GOFRELİ KARTVİZİT.


Gofreli kartvizit fiyatları

Yorumlar (0) Yorum Yazın. Gofreli (istenilen bölgelere kabartma verilmiş) kısmi laklı veya . Parlak Selefonlu, 2gr Amerikan Bristrol kağıt, x mm, 2- iş gününde hazır. PVC kartvizitler , Özel kesim kartvizitler , gofreli kartvizitler de. Dezavantajlarına bakıldığında ise . Fiyat : 1TL (KDV Hariç). Ergin Şahin tarafından yüklendi Gofreli Kart - Ceviz Grup - bidolar - Baskı ve Matbaa.


Adı, : Fantazi kağıda baskı ve gofreli kartvizit. Teklif Listesine Ekle. Pvc transparan kartvizit. Ebat olarak 84×mm dir. BURSA MATBAA OFSET.


Gofreli kartvizit fiyatları

Buna bağlı olarak satış fiyatları da çok uygun çıkmaktadır. Amerikan bristol kağıda tek taraflı istenilen renklerde baskı yapılarak, selefon laminasyon uygulanır. Gofre kartvizit , fantezi tuale kartvizit ya da asetat gibi tabaka hâlindeki malzemelere baskısı gerçekleştirilen şeffaf kartvizitlerde selefon pek kullanılmaz. Ankara kartvizit ücretsiz tasarım ve uygun fiyatlara kartvizit çeşitleri lütfen bize. Bireysel ve kurumsal kartvizit çeşitleriyle ekonomik ve özel baskı, tek tık ile online.


Bu nedenle kaliteli basım evleri ile çalışmak, uygun fiyata kaliteli kartvizit bastırmak önemlidir. Günümüzde pek çok ürünün ambalajı, kitap, ajanda, defter kapakları ve kartvizitler bu yöntem ile çok daha değerli, gösterişli bir hava kazanabilmekte, akılda . Daha küçük miktarlar için olanak. Kabartma laklı ( Gofreli ) kartvizit.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar