7 Eylül 2018 Cuma

Bitmiş akü nasil kurtarılır

Desulfatör ile Bozuk yada bitmiş akü nasıl. Ha3NWxAt=490s. Bu videoda ölmüş bir aküyü karbonatla kurtardık izleyelim paylaşalım Beğendiğim Ucuz ve Güzel Teknolojik. Sulu akü tamiri akü yenileme akü kurtarma ölü akü.


AKÜ ARIZA TESPİT VİDEOSU YAYINDADIR İYİ SEYİRLER. Otomobil ve özellikle motosiklet . Akünün Bittiği Nasıl Anlaşılır? Bu hataların nasıl oluştuğu ve bu hatalardan nasıl korunabileceğiniz aşağıda tanımlanmıştır. Sülfatlaşan bir akü , devamlı. Genelde karşılaşacağınız 60Ah akülerden kaliteli olan son kuşak aküler c yani 6ampere kadar elektrik verebilir.


Arabanıza binip marşa bastığınızda araç geç çalışıyor ve bu durum sık sık tekrarlanıyorsa akü bitmiş olabilir. EMNİYET TEDBİRLERİNİ YERİNE GETİRİN. Buşonu ( kapağı) açılabilen akülerde şarj süresi 20°-35°C arasında bütün hücrelerdeki . Ali Usta tarafından yüklendi. Akü Nasıl Şarj Edilir? YTL YE ALACAGIMIZ ÇİNLİ AKÜ SORUNA ÇARE DEGİL ÖMÜRÜ.


Bakalım nasıl birşey ile karşılaşacağım. Eğer akü bittiyse bitmiştir. LAMBA İLE AKÜ NASIL ŞARJ EDİLİR - 2VOLT İLE AKÜ NASIL ŞARJ. Mesela, takviye sırasında kutupların nasıl bağlanması gerektiği veya işlemin. Unutmayın akü kurşun ve asitten oluşuyor gerekirse bu işlemi balkon.


Aküler ilk şarj olduğunda nasıl performanslı ise akşam da aynı performansı . Dolu aküden bitmiş. Oto Kurtarma Hizmeti. Aküsü biten araba nasıl çalıştırılır? Aracınızın yola devam edecek halde değilse, yolda arızanız giderilemiyorsa Ankara ve çevresine Araç Kurtarma Hizmeti vermekteyiz.


Kurşun asit aküler de sulu ve kuru . Bu işlem ile akü şarj olmaya başlar ve dakika sonunda aküsü bitmiş araç tekrar çalışabilecek konuma gelir. Komşu geldi o sırada ne oldu hayırdır diye galiba aküyü sıfırladım. Artık birçok kullanıcı elektronik ürünlerde şarjlı pil kullanıyor.


Tekrardan şarj edilebiliyor olmalarıyla büyük maddi tasarruf sağlayan bu piller, . Yani ömrü dolmuştur ve bitmiştir öyle mi? Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla . Bunu anlamamızın bir yolu var mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar