20 Eylül 2018 Perşembe

Epdk şikayet hattı

Kurumumuz portalından . TuketiciSikayet tuketici. Elektrik, doğalgaz, petrol ve LPG sektörü ile ilgili şikâyetlerinizin hızlı ve etkin bir şekilde ele alınması için şikâyet başvuru formu sektörel bazda ayrı doldurulmalıdır . Kamu kurumları ve görevlileri ile ilgili istek, öneri, şikayet ve ihbarlarınızı Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) . TÜKETİCİ ŞİKAYETLERİ. Seçiniz-, Basın Müşavirliği, Denetim, Doğal Gaz Piyasası, Elektrik . ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU.


Epdk Haberleri: Güncel ve Son Dakika Epdk Gelişmeleri Hürriyet Epdk sayfasında. EPDK şikayet hattı kuruyor. Web sitesine gitmek için tıklayınız. Uzun okuma süreleri nedeniyle şikayet konusu olan faturaların akıbeti. Bütün şikayetler ve . Genel aydınlatma şikayet ve taleplerimi nereye yapabilirim ? Genel Aydınlatma Yönetmeliğinin üncü maddesi kapsamında, TEDAŞ tarafından . Gerekeni yapacağız.


ABONELER ŞİKAYET ETMİŞTİ. Bahçeli: Anıtkabir-Ayasofya hattında kutuplaşma yaratmak soysuzluktur. Dağıtım şirketi, kendisine bağlantı hattı yapımı talebinde bulunan serbest. Yetki iptal kararını görüntülemek için tıklayınız. Doğal gaz dağıtım hizmetlerini yürüten şirketin abone sayısı milyona ulaşmıştır.


EPDK, İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İGDAŞ hakkında. Başvuru hattımızı arayıp ucuz internet, TV, alarm ve Sigorta tarifelerine ulaşın! TEDAŞ söz konusu ihbar, şikayet ve önerileri yapacağı inceleme ve denetimlerde.


Elektrik tüketicilerine arıza bildirimi, şikayet ve itiraz gibi konularda hizmet. TürkiyeNahçıvan doğalgaz boru hattı kurulması yönelik anlaşma imzalandı. Boru hattıyla ithal. Kişisel bilgileriniz ve arıza detaylarını tam ve doğru olarak doldurunuz.


Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz lütfen bildirimlerinizde Referans Numaranızı . USKİ Genel Müdürlüğü,yaklaşık bin 5metre yağmur suyu hattı döşeyerek çalışmaları tekniğine uygun bir şekilde yürütüyor. Abone Referans Numarası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar