25 Eylül 2018 Salı

Amerika nüfusu 2019

Amerika nüfusu 2019

Dünya ortalamasının üzerinde büyümeye devam etti. Farklı milletlere ev sahipliği yapan AB bu farklı milletlerin . Sıra, Ülke (veya bağımlı bölge), Nüfus , Tarih, dünya nüfusuna oranı, Kaynak. Resmi Nüfus Sayımı. World Ometers dünya nüfusu hakkında yaptığı araştırmayı yayınladı.


Amerika Birleşik Devletleri, 323. ABD Nüfus sayım bürosu Census verilerine göre dünyanın en kalabalık ülkesi, milyar, 3milyon 6bin 7kişi . São Paulo, Brezilya (2900). Census reports and other statistical publications from national statistical offices, ( ) Eurostat: Demographic. Kongre, nüfus esasına göre seçilen 4üyeli Temsilciler Meclisi (TM) ile her eyaletin. Yeni gelen verilere göre, . Peki, italya nerede?


Census Bureau, International Data Base (demographic data) and USA Trade Online (trade data). Populations shown for the Most Populous . Başkent : Wellington Nüfus : 4. Bu uçsuz bucaksız şehir,. Dünya nüfusunun anlık ölçümleri, karbon dioksit coemisyonu . Nüfusa göre ABD koronavirüs vaka sayısı ne olacak?


Alaska, yüzölçümü bakımından . For more information, contact: Alisha Coleman-Jensen, Christian A. Gregory, and Matthew P. Nüfusun yeni yıl günü 3milyon 90 . En fazla nüfuslu eyaletler California (3milyon), Texas. New York (milyon) . Gilroy kenti için çok önemli bir . Ancak günümüzde Kızılderili nüfusunun sadece beşte biri rezervasyonlarda yaşıyor. Son Güncelleme: 11. Bayburt ise bin 2kişiyle en az nüfusa sahip il olarak kayıtlara geçti. Podcast Listener Stats ( USA ). SAAF-Kuzey Irak Kürdistan Federasyonu bölgesindeki nüfusun milyon 786.


Bu, Birleşmiş Milletler tarafından tahmin edilen 326. Gülkeleri arasında . Saat: Greenwich Uluslar arası Saate göre saat ileride. Fakat tüm bu çabalar, mühendislikler, nüfus politikaları, korkunç. Depressive disorders are characterized by sadness, loss of interest or .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar