18 Eylül 2018 Salı

Çks belgesi doldurma

E-devlet üzerinden tarımsal destekleri kontrol etmek amacıyla yeni çiftçi kaydının yapılmasını sizler için anlattık. Belgesi Nasıl Alınır. Hicar Ekenler İçin ÇKS. Akrabalarının Tarlasını.


Bu forma ise ekilen arazilerin tapu bilgilerini ve o sene içerisinde yetiştirilmiş olan ürünlerin bilgilerini belirtmeniz gerekecektir. Formu doldurduktan sonra ekim .

KS Kaydı Nasıl Yapılır? Kayıt Sistemine Kayıt. KS kaydında istenen belgeler ise;. Doldurulan C formunu ekilen arazilerin bağlı bulunduğu köydeki veya . Peki ÇKS nasıl doldurulur? Tüzel Kişiler için doldurulmayacaktır . A- Kişisel Bilgiler.


Bunlardan bazıları ÇKS evrakları, bitki koruma ürünü ruhsatlandırma, işyeri açma , depolama evrakları, sertifikalı tohum, fide, fidan destekleme formları vb. Arazinin Kullanım Durumu.

Okuması yazması olan herkes doldurur. KS de iki yıl üst üste nadas gösterilen tarla destek alabilirmi. Yine bu işlemler sırasında C formu doldurulması ve bu formda ekilen ürünlerin yazılması gerekmektedir. Ayrıca ÇKS belgesi kimlere verilir sorusunun da yanıtı verilmiş olacak. Bu formu web sitemizden indirebilir ve ÇKS uygulamasında kullanabilirsiniz.


KS BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN. Yukarıdaki linke tıklayarak Devlet Destekli . KS belgesi kayıtları her yıl Bakanlık tarafından belirlenmiş tarihlerinde gerçekleştirilmektedir. FTÇİ BELGESİ NASIL ALINIR?


Yem Bitkisi Desteklemeleri. Daha öncesinde ÇKS başvurunuz bulunuyorsa ekrana bilgileriniz yansıtılacaktır. Ayrıca E-tarım destekleri ve çiftçi kayıt sistemi hakkındaki sorularınızı yorum olarak sorabilirsiniz.


Yayınlanan resmi gazeteye göre ÇKS belgesi çıkarmak için istenilen EK. E-Devlet üzerinden başvuru formunu doldurup Tarım İl Müdürlüğüne giderek formunuzu teslim edebilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti kimlik . KS başvurusu yapacak çiftciler gerekli belgeleri tamamladıktan sonar ilçe tarım.


KS BELGESİ VERİLMESİ. Sonuç olarak alınacak formlarda bulunan onaylayan, kontrol eden, dolduran ve komisyon.

Başvuru için gerekli belgeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar