15 Kasım 2019 Cuma

Maçtan enstantaneler ne demek

Spor müsabakalarında örneğin futbol maçlarında maç bittikten ya da belli bir bölümü tamamlandıktan sonra maçtan enstantaneler adlı albümlere rastlayabiliriz. Enstantane ne demek ? Demek , enstantaneler filmlerden daha önemli. Türk futbol tarihinden enstantaneler. Maçtan enstantaneler ! Paulo Araujo aynı maçta kez kart görerek rekor kırdı.


Time Machine yedekleme diskiniz her zaman kullanılamayabilir. BEŞİKTAŞ şike yapmıştır demiyorum veya yapmamıştır iddiasında da değilim. Eğer öyleyse demek ki kimsenin pek skinde olmayan bir maç.


Bizim açımızdan ligdeki maçta yaşadığımız şanssızlığı telafi. Ayrıca yabancı anlamı da bu sözcüğün diğer bir manasını oluşturur. Fazla bilgi göz çıkarmaz.


Dün icra kanunundan şikâyet e denlerden biri: Dünkü maçtan enstantaneler. Demek klopp hocamın ellerinde dünyanın en iyi forvetine dönüşecek kardeşimiz bu. Gerçekten, sahada futbol adına konuşulabilecek görsel enstantaneler yok denecek kadar azdı. Galatasaray ilk yarı daha iyi oynadı.


Her maç öncesi bu tür kargaşalara defalarca şahit olmalarına rağmen, insanlar hâlâ seyirlik bir enstantane bulduklarında fırsatı kaçırmıyor, toplanıveriyorlardı. Maç öncesine, tefrikamızın beşinci bölümüne zaplayalı“Modrić ve. Yani diyafram, enstantane , ISO ve flaşı makine otomatik olarak ayarlar. Kamuoyu vicdanını yaralayan bu beyanat ve maç içinde taraflı . Farkında mısınız bilmiyorum ama büyük maç diye yücelttiğimiz tüm karş. Ne demek istediğimi netleştirmek için geride bıraktığımız hafta spor . Hele hele bir de bizi.


Milli takım seçmeleri haftanın karması demek değildir demiş. Ama futbol aynı zamanda bir enstantane oyunudur. Daha önceden Avrupa liglerinde gol atıldığı çoğu zaman böyle enstantaneler görüyordum. Bu maçla ne ilgisi var demeyin ! Bu yerel enstantaneler bilgisayarınızın dahili .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar