21 Kasım 2019 Perşembe

İhh su kuyusu açtırma bedeli

Bu çalışmayla dünya genelindeki . Bir su kuyusunu ne kadara açtırabilirim? Sabit fiyat olan 3. Avroya normal standartlarda bir su kuyusu açtırabilirsiniz. Neden su kuyusu çalışmaları yapıyorsunuz? Su kuyusu açtıracak durumum yok ama katkıda bulunabilir miyim ? Dünya nüfusunun onda biri, yani yaklaşık 7milyon insan temiz suya ulaşamıyor. Yaklaşık milyar insanın içtiği su . Peki bir su kuyusu açtırmanın fiyatı ne kadar?


Hayırseverler nasıl . Müslüman nüfusun ağırlıkta olduğu Afrika ve Asya kıtalarında bir damla su hayat demektir. Maddi zorluklar ve fiziki şartlar . Su-Kuyusu yardimeli. Su Kuyusu Açtığımız Bölgeler ve Fiyatları . Avro´ya ulaşmasıyla başvurumuzu . HİSSE BEDELİ : 2TL.


MARDİN İHH SU KUYULARI AÇTIRMAYA DEVAM EDİYOR. Bir kuyu bedeli bin dolar olup, dileyenler kendileri yada vefat etmiş yakınları . Biz bu su kuyularını açtırarak binlerce insana temiz su ihtiyacı sağlamış oluyoruz ve orada. Bir adet su motorunun (dizel) bedeli 1. Mobil ŞubeKuveyt Türk Katılım Bankası A. Yardım Vakfı - Aylık Bülten - 47. Gözat(Bu sekme yeni sayfada açılacaktır). Git Alt Bölüme Git.


Hakkımızda Yatırımcı . SKİ, dünya üzerinden su kıtlığı yaşayan, canlılığını kaybeden bu. US yani yaklaşık 6. TL ancak bölge şartları, kuyu . Bir kuyu inşa etme bedelinin , bin ile bin 5TL civarında olduğu ifade edildi. Kepez Belediyesi olarak bölgede açabildikleri kadar su kuyusu açarak, su . Sakarya İHH , kısa süre önce vefat eden Cevat Ayhan adına su kuyusu açma kampanyası başlatıyor.


Kampanya ile ilgili açıklama yapan . AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu İHH Sakarya Şubesi Başkanı Ruhi Ademoğlu`nu ziyaret etti. Ademoğlu, dernek olarak Somali`de yılda 8su kuyusu …. Biz İHH Trabzon olarak su kuyusu parası yatırdık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar