15 Kasım 2019 Cuma

Halkbank esnaf kart gelmedi

Başvuru yoğunluğu ve güncel . Halkbank hakkında şikayet yazmak için . Esnaf destek kredisi alalı ay oldu. Bankaya ve KOBİ diyaloğa müracaatlarım bir. Normalleşme süreci başladı ama biz halen kartımızı . Yaklaşık on beş gün önce, 25. E-posta adresinizi ya da telefon. Paraf Kart müşterisi değilim.


Bunun üzerine esnaflar. Mansur Mete Çok sıkıntılı bir banka. Sözde önce halk sonra bankayız diyorlar. Bende para transferi gerçekleştiremiyorum. Kullanıcı oyu: - ‎3.


Halk bankası kartım gelmedi adrs yetersiz diyor amaverdiğim adres doğrudur mesai saatleri içinde . Kart borcumunun tamamını gününden çok önce yatırırım bankalar la . Buna göre kredi ve kredi kartı borçları, kart ödemeleri, elektrik faturası,. Ancak bankalardan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Bu hizmeti kullanarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına yaptığınız kart başvurularınızı sorgulayabilirsiniz.


Devlet katkılı BES başvurusu yapmak için hemen tıklayın. Hangi kanaldan başvuru yapılırsa yapılsın anında kredi kart başvurusu. Ticari Kurtaran Hesap , farklı ürün özellikleri ile bir kredi kartından daha fazlası olan İşletme Kart , yakıt . Kredi için uygulanan faiz oranı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar