25 Kasım 2019 Pazartesi

Hareketli duvar kağıtları pc

Hareketli duvar kağıtları pc

Teknokulis Teknolojinin Kısayolu, Teknoloji haberleri, ürün incelemeleri, ipuçları, dosyalar, mobil cihazlar, akıllı telefonlar, tablet bilgisayarlar, dizüstü . Bilgisayarlarınızı özelleştirmenin en güzel yollarından birisi de duvar kağıtları. Windows animasyonlu duvar kağıtları kullanmak ister misiniz? Bizim canlı duvar kağıdı uygulamasını indirin ve bilgisayarınız için ücretsiz animasyonlu duvar . Windows bilgisayar için en iyi masaüstü canlı duvar kağıtları 10.


Bu ücretsiz ve açık kaynak aracı, masaüstünüz için . Tüm cihazlarından - Bilgisayar, Akıllı Telefon veya Tablet- ücretsiz indir. En iyi Windows için canlı duvar kağıtları denemeniz gerekenler. Bununla birlikte, masaüstünüzü hareketi başka bir seviyeye taşımak isteyebilirsiniz. PC molalarında zihninizi rahatlatmaya yardımcı olabilecek bir duvar . Alakalı fotoğraflar: soyut mavi hareket işıklar boşluk renk doku parçacıklar bokeh.


Sekizgen, Soyut, Işıklar . Arka Plan, Bulutlar, Orman. Wallpaper Engine kullanılarak hareketli arka plan nasıl yapılır konusunda kısa bir bilgi verdiğim video, iyi. Hepinie Selem Kaplan Ailesi Bugun Sizlere Nasıl Hareketli. TELEFONDA HAREKETLİ DUVAR KAĞIDI.


Hareketli duvar kağıtları pc

Akvaryum çizgi karakter spor dini 3d animasyonlu duvar kağıtlarını bilgisayarınıza hemen yükleyerek daha iç açıcı bir . GünbatımlarıNaturalezaAmerika. PC için en güzel hareketli duvar kağıtları. Shutterstock koleksiyonunda HD kalitesinde bilgisayar duvar kağıdı temalı stok görseller ve milyonlarca başka telifsiz stok fotoğraf, illüstrasyon ve vektör . Bu keyifli bir çalışma için gereken her şeye sahip basit kullanıcı dostu bir uzantıdır: Özellikler: -Yapılacaklar listesi -Saatler (çeşitli türleri) -Yüzlerce Canlı Duvar.


Duvar kağıdı (wallpaper) görsellerinizi Canva ile yapın. Sürükle-bırak yöntemi ile profesyonel tasarımlar yapın. Kişiselleştirilebilir örneklere göz atın! Create New Account. Basit görüntülerden yeni canlı duvar kağıtları oluşturun veya HTML ya da video dosyalarını duvar kağıdına içe aktarın.


Uçan kelebekleri ile hareketli orman resmi. Ve diğer 100lerce . Wallpaper Studio 1 tüm Windows ve Android cihazlar için ve hatta Xbox One için benzersiz bir duvar . Bu açığı kapatmak adına PC cihazlar için en gelişmiş ve en çok kaynağı bulunan duvar kağıdı. Programı ilk kullanmaya başladığımda her saat duvar kağıdı. Masaüstü Tasarımı tr.


BU hareketli duvar kağıdı ile masaüstünüzün görünüşünü değiştirin. Baş döndürücü masaüstü duvar kağıtları için Mountain Lion Wallpapers. HD Video Canlı Duvar Kağıdı.


Microsoft ve diğer üçüncü taraflar, bu masaüstü arka plan ( duvar kağıdı ) resimlerinin fikri mülkiyetine sahiptir. Bu arka plan resimleri yalnızca sizin kişisel, ticari .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar