20 Kasım 2019 Çarşamba

İhh afrika zekât

İhh afrika zekât

Zekat bağışlarınızla bu büyük dertlerin önüne geçebilirsiniz. Banka kanalıyla gönderdiğiniz bağışınızın açıklama bölümüne bağış amacını ( Serbest, Zekat , Kurban vs.), isminizi ve cep telefonu numaranızı yazdırınız. Aldıkları zekât ve fitreleri bir fonda toplayıp bunu yalnızca Tevbe suresinin 60. Sıkça Sorulan Sorular. Daha yaşanılabilir bir dünya imkanı sunan zekat ibadeti, iyilik kapısının.


Muhtaç ailelere gıda, zekât - fitre ve ayakkabı ulaştırıldı. Seni bekleyen bir iftar sofrası varsa Ramazan daha güzeldir. Afrika Sünnet Projesi. Mobil uygulamamızı indirerek kolayca iftar, kumanya, bayramlık, fitre ve zekat. IHH Hollanda ihhnl.


Bir Yetime Sponsor Ol! Aşağıda bilgileri yer alan çalıştığımız tüm banka şubelerinden havale masrafı olmadan bağış yapabilirsiniz. Yeni Gün Çankırı Gündemi Çankırı İHH Ramazan Ayında. Ahder-Ahlaki Değerlerimizi Koruma ve Gençleri Topluma Kazandırma Derneği. Ahmet Yesevi Derneği.


Ankara Hamiyet ve İrfan Vakfı . Yeryüzünde 8milyon insanın açlıkla mücadele ettiğini biliyor muydunuz? AFRİKA - ASYA BÖLGESİ 7TL. Sakarya İHH Temsilciliklerimizle iletişime geçerek, Fitre, Sadaka ve Zekat. HH , Kuveyt Zakat House ve AID işbirliği ile savaş yaralanmaları . ANKARA MUTLU YUVA . Hak ve Hürriyetleri ( İHH ) İnsani Yardım Vakfı Antalya Şubesi,. Siz de zekât ve sadakalarınızı İHH aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine.


Türkiyeli yardımseverlerin zekât , sadaka, fitre ve bağışlarını savaş, işgal. HH , 1ülke ve bölgede Ramazan boyunca milyon kişiye. Ramazan ayında iftar sofraları kuran, kumanya ve gıda dağıtımları yapan, bağışçıların zekât , sadaka, fitre ve . HH İnsani Yardım Vakfı, “Hep Birlikte Ramazan” sloganıyla yürüttüğü. Bizde örgütlülüğümüzün zekatı olarak bu kıymetli çalışmada devam . HH , kendine emanet edilen zekâtları ve bağışları, idari ve tanıtım giderlerini ve. Onun için zekât paralarıyla vakıf ve dernek kurulmaz, cami yapılmaz, vakıf ve.


Zekât , bizzat elden verilebileceği gibi, vekâlet veya havale yoluyla da verilebilir. Burada önemli olan, zekâtın alacak kişiye ulaşmasıdır. HH FİTRE VE ZEKÂT BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR.


HH Adana Başkanı Mahmut Eraslan Ramazan ayındaki faaliyetleri ile ilgili.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar