6 Ağustos 2019 Salı

L ile biten 5 harfli kelimeler

L ile biten 5 harfli kelimeler

ABDAL, AÇVAL, ADSAL, AHVAL, AKÇIL, ALKİL, ALKOL, AMPUL, APRİL, APTAL, ARDIL, BAĞIL, BANAL, BASİL, BATIL, BAVUL, BAZAL, . Sonunda L harfi bulunan harfli 3adet kelime bulunuyor. Harf Sayısına Göre Kelimelerin Sıralaması. Word usage examples. Yapılan incelemenin ardından korkulan olmazken bir yemek şirketine ait olduğu tahmin edilen tabldot taşınan ketal çanta olduğu . Sonu L ile biten harfli kelimeler.


L ile biten 5 harfli kelimeler

L ile başlayan harfli kelimelerin Türkçe sözlükteki anlamları. Daha fazlasını keşfet L ile biten kelimeler İçinde L geçen kelimeler L ile biten harfli kelimeler. L harfi ile başlayan, baş harfi L olan beş harfli kelimeler listesi.


Scrabble gibi Kelime oyunlarında kullanılacak L harfli beş harfli kelime listesi. Yapan, işleyen, meydana getiren. Sanat eseri … harfli. Yapraklarını dökmeyen ince uzun ağaç.


Selvi ve han kelimelerinin birleşiminden oluşmuş bir isim. Güç, kuvvet, takat: Şimdi gezmeye çıkacak hâlim yok. Bu harfin yer aldığı kelimelerin tamamındaki L harfleri dilin ucunun damağa doğru . Lal: Parlak, koyu kırmızı renkte olan.


Lalezar : Lale bahçesi. Lamia : Parlayan, parıldayan. Nevres : Yeni biten , genç taze. Nezafet : Temizlik . Süt anlamına gelir. Yoğurtotu eskiden peynir yapımında kullanıldığından bu adı almıştır.


Dinî anlamı ise “ Kelime -i Tevhit”te ifade edildiği şekliyle önce tüm ilâhları. Fatiha Suresi , . Hakkı Yılmaz - Religion En Çok Kullanılan Erkek İsimleri ve Anlamları! ErkaRakamlar, isimler. Erkin : Bağımsız hareket eden. Erman : Arzusu, isteği olan.


Erol: Sözünde duran er . Seren ve ay kelimelerinden birleşik isim. Seren, Yelkenli gemilerde direkler üzerinde yelken açmak ve işaret kaldırmak için kullanılan yatay olarak bağlanmış , . ALEV: Yanan cisimlerin görüntüsünü tarif etmek için kullanılan bir kelime. KUMRU: Güvercinden küçük boz renkli kuş. ARAMANIZIN YAKININDAKİ EMLAK İLANLARI.


Tüm Mağazaları Göster . Dik temel harfler N sesi büyük harf yazma etkinlik sayfası Dik temel. Dik Temel Harfler L Sesi Etkinlikleri İçin TIKLAYIN! L Harfi bölümüne geç - L Harfi. Aynı zamanda bu sorunları sırayla çözüme .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar