15 Ağustos 2019 Perşembe

Duvar kağıdı ekran

Mobil Duvar Kağıtları - Bu kategoride günlük eklenen hd duvar kağıtları , ekran duvar kağıtları, telefon duvar . En güzel duvar kağıtlarını sizin için derledik. Dilerseniz masaüstü bilgisayarınızda, dilerseniz telefonuzda ekran resmi olarak kullanın. Ekran ve Canlı duvar kağıdı uygulaması, diğer gibi bir deneyim yaratmak için dikkatle Canlı Duvar Kağıdı ile Şeffaf Ekranı birleştirir!


Kullanıcı oyu: - ‎138.

Sizler için birbirinden harika ekran resimleri bir araya getirdik. Cep telefonlarınızın . AMOLED ekrana sahip bir cihaz kullanıyorsanız telefonunuzun ekranı için daha koyu renkli ya da siyah duvar kağıtları seçerek bu kapasiteyi bir . Ancak duvar kağıdı. Ortak ışığı değiştiğinde ekran parlaklığı da ona göre ayarlanır.


Kaydırılabilir duvar kağıdının kontrastı ve parlaklığı ekranlar arasında belirgin şekilde farklı, bu da bir. Canlı Duvar Kağıtları 4K yazılımına ilişkin yorumları okuyun, müşteri oylarını karşılaştırın, ekran görüntülerine bakın ve yazılım hakkında daha . Bazı cihazlarda, kullanıcılar duvar.

Diğer duvar kağıtları için lütfen bir sonraki sayfaya geçiniz. Bilgisayarınız için ücretsiz duvar kağıtları edinin. Ayrıca bir masaüstü arka planını kilit ekranınız veya Başlangıç ekranı arka planınız olarak . Hareketli Duvar Kağıdı. Açıya göre kilit ekranını değiştiren Galaxy SGece Siyahı.


Açıya bağlı olarak doğal olarak hareket eden kilit ekranı. Sürükle-bırak yöntemi ile profesyonel tasarımlar yapın. Duvar kağıdı (wallpaper) görsellerinizi Canva ile yapın. Kişiselleştirilebilir örneklere göz atın!


Bir önceki bölümde belirtm. Ana ekranda , boş bir alana dokunun ve basılı tutun. Genel olarak Doğa manzaralarının oluşturduğu görseller . Masaüstünüzdeki duvar kağıdına ek olarak, görüntü kilit ekranına , ana ekrana veya telefondaki ayrı profillere de yüklenebilir. En sevdiğiniz duvar kağıdını almak . Henüz yapmadıysanız duvar kağıdı olarak kullanmak istediğiniz bir resmi.


Kilit ekranı duvar kağıdı.

Giriş duvar kâğıdını kullanmak yerine, kilit ekranınız için farklı bir duvar kâğıdı ayarlayabilirsiniz. Giriş ekranınızda boş bir alana dokunup . Aslında tüm her şey cihazdaki ekran türüne bağlı. Eğer varsa akıllı telefon son zamanlarda duvar kağıdı üreticilerin telefonlarıyla sunduğu varsayılan fotoğraflar. Bazıları bazen hoş ama bunları . Sosyal medya hesaplarınıza en güzel kapak fotoğraflarını ve bilgisayarlarınıza, telefonlarınıza en güzel duvar kağıtlarını sizler derledik.


Tasarımlarımızı, bilgisayarında ve mobil cihazlarında duvar kağıdı olarak da kullanabilirsin. Rengarenk duvar kağıdı çeşitleri kaliteli ve güvenilir alışverişin adresi Tekzen. Shutterstock koleksiyonunda HD kalitesinde bilgisayar duvar kağıdı temalı stok.


Beyaz renkte izole edilmiş beyaz duvar kağıdı ekranlı bilgisayar, dizüstü . Açılan ekranda sol alttaki Fotoğraflarım kısmını seçin ve birsonraki ekranda duvar kağıdı olarak kullanılacak resme dokunun. Burada ekran kağıtları aşağıda kayan bir pencerede geliyor ve parmağınızı ekranda kaydırdıkça önizleme imkanı sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar