30 Ağustos 2019 Cuma

Einhell ccbc 12 akü şarj cihazı

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Ah akü kapasitesine kadar kullanılabilir. CC - BC pil şarj cihazı , çizilmeye karşı dayanıklı, toz kaplı çelik sac muhafaza ile kullanışlı ve sağlam Volt şarj cihazıdır.


Jel, AGM, bakımsız ve düşük bakım gerektiren asidik bateriler gibi çeşitli pil tipleri için evrensel şarj cihazı. Minimum Sipariş Sorunuz. Cihaz, şarj prosedürünü . Bu ürün üretimden kalkmıştır. Teklif isteyebilmek.


Sarjlı Akülü Elektrikli El Aletleri. EINHELL CC-BC AKÜ ŞARJ CİHAZI. KDV Dahil: 33TL. Tüm akü türleri için uyumlu olan şarj aletlerini bulabileceğiniz Tekzen. Akü Şarj Aleti Modelleri.


Einhell ccbc 12 akü şarj cihazı

Einhell şarj cihazı modelleri ters kutup, aşırı yük ve . Sağlam gövdeli akü atölye tipinde . Einhell CC - BC M çok kademeli şarj döngüsüne sahip mikro işlemci kontrollü tüm ve 12V aküler için uygun akıllı bir şarj cihazıdır. Ait Gönderim İstatislikleri : Tahmini Gönderim Süresi - iş . Order within hrs mins Details. Aibeau Car Battery Charger , 12.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar