30 Ağustos 2019 Cuma

Nişan sözleri aşk

Nişan sözleri aşk

Yuva kurmak dileğimiz, mesut olmak emelimiz. Sizleri de aramızda görmek en büyük isteğimiz. Mutluluk paylaşmaksa eğer, hayatı onla paylaşmak her şeye değer. Bir yuva kuruyoruz , hiç yıkılmayacak. Buna yemin ettik, hep böyle kalacak.


Nişan sözleri aşk

Sizde Düğünümüze katılırsanız. Mutluluğumuz bir kat daha artacak…… Yıldızlar vardır . Trend davetiye sözleri. Kaynak: guzelsozlere. Bir hayat seçtik, güneşi hiç batmayacak. Davetiye Sözleri ~ Güzel Sözler.


Bir ömür bulduk, koklayınca solmayacak. Dünyada KURAN Ahirette İMAN Geldik Dünyaya Müslüman Müslümanlığın Şartı Sünnet Cümlemizin Mekanı Olsun Cennet Bizede. DAVETİYELERİNİZ İÇİN SÖZLER. Amacımız yuva kurmak.


Gayemiz mutlu olmak. Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi sonsuza dek sürdürmeye karar verdik. Nikah (Düğün) törenimizde sizlerle . Kuranla ilgili bir söz davetiye sözü. Düğün davetiyeleriniz için Kuran -ı Kerimden uygun ayetler, Hadis-i Şerifler, dini sözler. Aziz ve celil olan . Bizi sevenler gelsin düğünümüze mutluluğumuzu görmeye.


Akıp giden hayatın içinde kendimize dair yeni bir sayfa açarken, . Diyorlar ki, Tevhid ipi elimizde Nur Muhammed gönlümüzde Yüce Kuran. Dileğimiz ömür boyu mesut olmak. Niyetimiz ebedi beraber kalmak. Arzumuz bu mutlu günümüzde. Yeni yaşamımızın mutlu başlangıcında sizlerle birlikte olmaktan.


Nişan sözleri aşk

Bu özel günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk . Gidiyoruz mutlu bir geleceğe gün değil – ay değil – yıl değil, . Biz pınardan içelim, göl sizin olsun. Biz evleniyoruz, haberiniz olsun. Gerçek kuru cipso çiçekli olarak tasarladığımız, zarfına baş harflerin ve tarihin eklenerek şık bir tasarım oluşturduğu gold renk baskılı nişan düğün davetiyesi.


Kalbimiz daima birbirine bağlı kalacak. Gün içinde Etkisini Gösteren Özel Dilek Duası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar