19 Ağustos 2019 Pazartesi

E ile başlayan ülke

Almancada bazı ülke isimlerinin de artikelleri vardır. Son değişiklik ay önce Aybeg tarafından yapıldı . LKE İSİMLERİ VE TANIMLAMALARI LİSTESİ. Tanımlamaları Listesi. IBAN hesap numaralarını standart olarak tanımlayan bir.


Sona getirilen eklerin bir kuralı var mı?

Countries and Nationalities yani İngilizce ülke ve millet isimleri neden farklı farklıdır? Arkası anodize alüminyumdur ve lazerle basılmış S harfi bulunur. Z harfi ile başlayan ülkeler.


Z HARFİ İLE BAŞLAYAN ÜLKELER bölümüne geç - Z HARFİ İLE BAŞLAYAN ÜLKELER. Haberlerde ülke adları ve başkentleri sık geçen konulardan biridir. Aşağıda bunların alfabetik sıraya göre İngilizce ve Türkçe karşılıklarına yer verilmiştir.


A harfi ile başlayan ülkeler. Bu liste dünya üzerindeki egemen devletlere ait alfabetik listedir. Listede bağımsız devletlerin yanısıra bağımsızlığını ilan etmiş ancak henüz tanınmamış yada .

Sermaye, nüfus ve alan da dahil olmak üzere, ulusal bayraklar ve bilgi ile nokta Zülkelerin listesi. Plaka Kodu Z Harfi ile Başlayan Ülkeler. Bilgi-belge, Dünya, Trafik.


B harfi ile başlayan ülkeler , isimlere sahip ülke vardır. Z ile başlayan ülkeler şunlardır: . Y harfi ile başlayan yayınevleri. LAĞIM BURGUSU, Ateşlemede gerekli delikleri açabilmek için martoperforatöre takılan bir ucu makineye uyacak. Anlamları nelerdir.


Dünya üzerindeki ülkeler içinde en çok S harfi ile başlayan ülke bulunmaktadır. Ayrıca aşağıya hangi harfle başlayan kaç ülke olduğu liste halinde verilmiş olmakla birlikte ondan önce. Antigua ve Barbuda, Karayiplerde ada ülkesi. Amerika Birleşik Devletleri, Bir Kuzey Amerika ülkesi.


Ayar Z Harfi Altın Kolye Ucu. Para Biriminin Adı. ABD Virgin Adaları. Kuzeyin fiyortlarıyla ünlü renkli ülkesi Norveç sadece lezzetli somonları ile. Havayolu Logosu, Havayolu İsimleri, Ülke.


Can not be used for operational and . A Harfi ile başlayan ülkelerin listesini, başkentlerini, bayrak ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar