17 Ekim 2018 Çarşamba

Karbonatla akü canlandirma

Elektrikli araçlar için dinamik darbe testleri. Bazı bilgisayarlarda HP PC Hardware Diagnostics Windows aracı bulunmayabilir. Araç , Windows işletim sisteminde çalışarak donanım arızalarını tanılar.


Batarya ömrü azaldığında kesinlikle şoklama yöntemine başvurmayınız. Bataryanızın kalan ömrünü de bu şekilde tüketmiş olacaksınız. Belki şoklama benzeri yöntem ile eski şarj seviyelerine ulaşır mı?


Araç otomatik olması nedeniyle vurdurma da yapılamıyor. Videoyu beğenmeyi unutmayın. Medikal Batarya, Notebook Pili, Laptop Batarya ve Şarjlı Pillerde Uzman isim.


Aracınızda saat sarj etseniz bile aracın aküsü boşalmaz. Size bir tavsiye Inventer. Serdar abi senin dediğin şoklama işi oluyor. Benim mesleğim gereği. Kesinlikle ehil biri tarafından şoklama (yüksek voltaj) veya ters voltaj (dejarz) yapılarak bir süre daha kullanılabilir ama asla ilk günkü verim . A) güç kaynağı ile amper kapasitesini tam göz önüne alıp tam . Malum yavaş yavaş kış geliyor, JEL aküler için uygun şarj cihazı almak.


Start- stop araçlar ve CANBUS elektrik sistemleri ile de kullanılır,. Aracın elektronik sistemine hasar ereceği için ters bağlamayınız). Engelleme özelliği, 20A röle ile elektrikli araç şarj cihazına bağlandığında aracı devre dışı bırakır. Rugged: Kire, suya, UV . Başakşehir, Göster. V Besleme Modu (Power Supply Modu) sayesinde, araç akülerinin.


Akünün 2V AC ile şarj edilmesi. Doldurma sarji ile aküyü yavas bir sekilde 1sarj kapasitesine getirir, 6. ARAC SORUNSUZ NE MOTOR NEDE SANSUMAN OLARAK SIKINTISIZDIR. SEAPOWER MARKA AKÜ ŞOKLAMA CİHAZI , OFF ROAD . Son olarak eğer alacağınız şarj aletini birden fazla araç tipi için kullanacaksınız birden fazla. Akıllı cep telefonlarının büyük derdi şarjın yetip yetmemesidir. Jel, AGM, bakımsız ve düşük bakım gerektiren kurşun aküler vb.


Araba aküsü neden biter, akü bittiğinde ne yapmalı, akü fiyatları ne kadar. Araç çalışırken akü devamlı sarj olur ve böylece beklenmedik anda . Akü şoklama zararları. Tabii ki hiçbir sürücü akü bitmesi nedeniyle yolda kalmak istemez.


Ancak yine de ne olursa olsun araba aküsü herhangi bir sebepten dolayı önceden haber . Lityum iyon aküler , elektrikli istif araçları piyasasında devrim yaratmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar