16 Ekim 2018 Salı

Askerlik uzayacak mı

Corona virüsü tedbirleri kapsamında askerlik sürelerinin uzayıp. Askerlik süresi uzadı mı ? Milli Savunma Bakanı Akar ve komuta kademesinin . Son Dakika Haberleri. Silahaltındaki askerlerin terhisleriyle, celp dönemi gelenlerin askere . Terhisler ertelendi, askere alım durdu!


Resmi Gazete askerlik son dakika haberi askerde yakını bulunan aileler tarafından sorgulanıyor. Bunlardan bir tanesi de askerlik terhis ve celp tarihleri değişimi oldu. Bedelli askerliğe uzaktan eğitimin gelip gelmeyeceği merak edilen konular arasında yer . Konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı.


ASKERLİK UZADI MI ? Mynet haber farkı ile bu sayfada. Milyonlarca vatani görev yapan vatandaşlar ve aileleri tarafından merak konusu oldu. TSK, askerlik süreleriyle ilgili son . Aralık celbi uzayacak mı ? Koronavirüs salgınının ülkemizde yayılması sonrası askerlik süresinin geçici olarak uzayabileceği konusu ortaya . Sosyal medyada ortaya çıkan askerlik süresinin uzatıldığı iddiasının ardından, askere gidecek ve . Peki, bu iddialar doğru mu?


Rizeli bir asker , “Bu kadar yakınlıkta yatıyoruz. Biz burada hastalıktan korunacağız da dışarıda mı korunamayacağız? MSB son dakika asker alım Nisan ve Mayıs celbi sevkler iptal mi. Günlük karantina askerlikten mi sayılacak?


Bugün sabah saatlerinde medya kuruluşlarına Genelkurmay Başkanlığından bir açıklama gönderildi. Böyle bir haber doğru değildir” denildi. Sondakika haberleri peş peşe geldi. Kısa dönem askerlik uzadı mı ? Mili Savunma Bakanlığı, askerliğin bir ay uzatıldığını -bu terhisin ertelendiği anlamına geliyor- ve celp döneminin.


Esfender Korkmaz: Laik devlet kuşatma altında mı ? Hulusi Akar, merak edilen birçok sorunun cevabını açıkladı. Bu celp dönemindeki bin er ve erbaşın askerlik süresi aya. Yapılan açıklamada askerliğin uzadığı iddialarının yalan . Aynı şekilde askere alınacak gençler de 14 . Mevcut askerlik süresi geçtiğimiz yıl yapılan . Peki askerlik süreleri korona virüs . Dünyaya yayılan corona virüs salgını nedeniyle çeşitli alanlarda pek çok önlemler alındı. Okul tatili uzayacak mı ? Türkiye tarihinin en fazla katılım sağlanan bedelli askerlik uygulamasında bu hafta sona geliniyor.


Yüz elli bine yakın yükümlünün başvurduğu bedelli askerlik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar