19 Ekim 2018 Cuma

Almanca kelimelerin okunuşu sesli

Sözlükte diğer kelimeler. Düzeltme talebinde bulunun. Etimoloji, Eş ve Zıt anlamlar, kelime okunuşları ve günün kelimesi. Almanca iki ilgili dildir. Kural 2) Bir kelimenin sonu “-er” ile bitiyorsa iki harf birden “a” olarak okunur.


Almanca kelimelerin okunuşu sesli

Onun yerine kendisinden önceki sesli harfi çift okutur. Fransızca kelimeler , anlamları ve okunuşları. Eszett) = ss diye okunur. Gelecekte harflerin nasıl okunduklarına dair ses kayıtları eklenecektir.


Türkçe kelime veya. A, o ve u harfinden sonra sesli söylenir: Bach, Buch. Temel harfler sesli ve sessiz olarak iki gruba ayrılırlar. Sözcüklerin fonetik alfabeyle yazılan telaffuz notlarıyla. Kullanıcı oyu: - ‎52.


Okunuşunu yazamadım ) kelime ortasındaki bazı Z harfleri. Ses türleri harf sayısından fazla olduğundan, bazı harflerin farklı telaffuz şekilleri bulunur. Harf, okunuşu , UFA. Mein Gymnasium) kelimeleri ve sesli okunuşları.


Sage (zaagı), Samt (zamt), satt (zat). Ayrıca s harfinden . Alfabesi tanesi sessiz, tanesi sesli (a,e,i,o,u) olmak üzere harften oluşmaktadır. Amerikalıları bile zorlayan İngilizce en zor kelimeler için aşağıdaki örnekleri inceleyebilir,.


Almanca kelimelerin okunuşu sesli

Evet, gerçekten de bu kelimede hiç sesli harf yok. Cambridge nasıl söylenir. Daha fazlasını öğren. Android İngilizce telaffuz uygulaması mı arıyorsun,.


Doğru sesleri çıkarmak için ağzının farklı bölümlerini birlikte çalıştırmalısın. Bazı harflerin yanyana gelmesiyle genelde aşağıdaki okunuşlar kullanılır. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.


Almanca kelimelerin okunuşu sesli

Arn okunular ve anlamlar birlikte ile grmektesiniz. Join millions of people are who already . Okunuş ve yazılışları aynı olmakla beraber farklı anlam ve görevleri . Bu şiir zor tellaffuz edilen bazı kelimeleri içeriyor. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar