22 Ekim 2018 Pazartesi

Almanca alışveriş diyalog örnekleri

Almanca Türkçe alışveriş diyalogları. Alışveriş - Temel öğeler. Nereden __ bulabilirim? Wo kann ich ___ finden? Belli bir şeyin yerini sorma.

Ich möchte vier Brote – tane ekmek istiyorum. Kişilerarası diyaloglar ve sohbetler, şarkılar, fıkralar, bilmeceler, tekerlemeler, telefon. Diyalog örnekleri ve testi. Günaydın), ( Günaydın, adın ne?) Ich heiβe Ömer, Ich heiβe Samet.


Guten Morgen, Guten Morgen. Geniş kapsamlı almanca meyve ve çalışma notu, alışveriş diyalogu. Kendi yaşantısından örnekler verebilir. Kelimelerle diyalog kuralım.

ALMANCA SEVİYE APROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR. Basit temellere dayanan diyalog ve metinlerle alıştırmalar yapabilir, örneğin. Umarım alışveriş merkezinde bir balıkçı dükkanı vardır. Watsons card tl indirim. Kendiniz, aileniz, alışveriş , iş ve yakın çevreniz ve benzeri konularla ilgili.


Her konuyla ilgili gündelik diyaloglara sorunsuz katılabilir ve kolay metinler yazabilirsiniz. Eğer biz) işten erken çıkabilseydik alışveriş yapabilirdik. Bunlar: Tanışma, yolculuk, konaklama, alışveriş , yeme-içme, sağlık, hava. Her alt başlıkta da ilgili kelimeler, kalıp cümleler ve örnek diyalog mevcut.


Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi ihtarname örneği. Sahibinden doping promosyon kodu. Kanli teklif filmi . Maaş promosyonu haram mı. Işe alım cv örnekleri.


Tuzla halkbank promosyon. Iftara giderken ne hediye alınır.

Türk telekom cok avantajlı teklifler faturasız paketler. Yazarkasa fişi gider yazılır mı. Fox tv yemek yarışması son . Anadolu jet promosyon bagaj hakkı.


Yves rocher doğum günü hediyesi nedir. Tchibo indirim kupon. Not: yine nerelerdeydin, almanca günlük hayatta lingusta . Kdv istisna sertifikası başvuru talep dilekçesi örneği. Joygame fanta hediye kuponu. Black friday indirimi nasıl yapılır.


Boyner tek üründe indirim. Günlük ingilizce diyalogları. Kursumuzda yer alan konulardan birkaç örnek.


ATemel Seviye: Sohbetler, alışveriş yapma, dışarıda yemek yeme, seyahat ve adres . DAS OBST (DİE FRÜCHTE) (MEYVELER) : Meyve, das Obst. Belediye fiyat teklif mektubu örneği. Bursa dis hekimi is.


Banggood yeni üye . Tahsil tediye ve mahsup fişi örnekleri. Internet alışveriş indirim kodu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar