15 Ekim 2018 Pazartesi

Anten ne demek argo

Anten ne demek argo

Söz getirip götüren, çenesi düşük, dedikoducu, müzevir. Boşlukta yayılan elektromanyetik dalgaları toplayarak bu dalgaların transmisyon hatları içerisinde yayılmasını sağlayan cihaz. Anten kelimesi ne anlama gelir? Argo kelimelerin anlamları nedir?


Ben onu derken aslında onu demiyorum ” kolpası laflar var ya? Uydu anteni için kullanılan argo. Son zamanlarda anten szc de bunlar iin kullanlr.


Değersiz, önemsiz anlamında argo sözcük:CAVALACOZ Delidolu, delişmen:. Bir antenin kazancı uydu antenin yüzeyi, yerel antenin ise uzunluğu ile orantılıdır ). Bird - Jeosenkron yörüngede bulunan bir haberleşme uydusu için argo deyim. Kavga etmek” demek olan “Hargoter” fiilinden çıkmıştır. Türkçe sözlüğümüzde.


Anten ne demek argo

The aerial on our radio needs fixing. Radyomuzun anteninin sabitlenmesi gerekiyor. Amele, anten , apaçi, ballı, boru, canısı, concon, deve etmek, diyosun,. Eğer ki görüntü gelmiyorsa LNB cihazınız arızalı demektir. Kolonya demek hijyen demek ! Bearing: Bulunulan.


Atlantic Knitting Co. Barber Asphalt Paving Co. Bu sayfanın çevirisini yap. Narkotik polisinin, esrar için içici ve satıcıların kendi aralarında kullandıklarını belirlediği isim şöyle: “Derman, ot, plaka, mühür, sarıkız, anten , . Diğer tüm sözlerde olduğu gibi Kamyon Arkasi Yazıları - Çekemeyen anten taksın, hatalıysam aramızda kalsın. Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo.


Anten ne demek argo

Beğenemeyenler çanak anten taksın, kablosuda bizden. Sonradan seyyar antenler çıktı ve televizyonların üzerine konulmaya başlandı. POYRAZ MERT 26views. Demek ki internetten arındım! Binadaki herhangi bir çanak anten ile D-Smart yayınlarına erişebilir miyim?


Beni çekemeyene anten , çözemeyene dekoder, dengesize terazi, elektrik alamayana trafo temin edilir. Montaj ücretsizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar