6 Eylül 2018 Perşembe

Pdf yi word

Pdf yi word

Kullanıcı oyu: - ‎754. Tamamen ücretsiz, kayıt gerekmez. Akıllı aracımız belge düzeninizi korur . Aynı zamanda zaman alan bir . DOC dosyalarını da grafik ve tablolar, videolar, resimler, sesler ve diyagramlar içerebilir. Dönüştürme doğruluğu neredeyse 1olacaktır. Arayüzden Dosya Ekle yi seçin.


Pdf yi word

Too many requests, please try again later. Sorry, your file is too large. Saatlik ücretsiz dosya sınırınıza . PDF yi dosyalarına. Kısıtlama yok Güvenli. Türkçe ve karışık dilli ( Türkçe-İngilizce) metinleri tanır.


Bir ABBYY hizmetidir. Ayrıca yazılımı ücretsiz . Dışa aktarma biçimi ve . Burada dönüşüm tamamen çevrimiçi . Dosya boyutu: Dosya MB veya daha küçük olmalıdır. Hiçbir reklam, kayıt veya kurulum gerekmez. Pdf Dosyasını Word Yapma Programı - Egitimhane. Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu.


Pdf yi word

Elimdeki pdf dosyalarını word olarak kaydetmek istiyorum. Bunun için bildiğiniz ve denediğiniz programlar var mı? Varsa İndirme adreslerini . Arkadaşlar tarayıcıdan tarattığımız belgeleri worde çevirmeye yarayan program tavsiyeleriniz. Eğer çıkış olarak bir. Steinin altında yapman gerekenler yazıyor zaten.


Step 2: Hangi formata dönüştürüleceğini listeden . Dosya seçme ekranında taranmış resim dosyasını seç ve Aç seçeneğine tıkla. Dosya direkt websitesine yüklenmeye başlayacak. Pdf yi word yapma siteleri. Ocr resmin yazıya dönüştürülmesi sistemine verilen isimdir. Elinizde bulunan ve düzenlenmesi mümkün olamayan . Peki pdf dosyası word dosyasına nasıl çevirilir?


Pdf yi word

Bu proğramla bu işlemi çok kolay ve basit bir şekilde yapabiliyoruz. Adobe Acrobat programını açıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar