4 Eylül 2018 Salı

Askerlik 9 aya mı çıkacak

Peki askerlik süresi uzadı mı aya mı çıktı Milli Savunma Bakanlığı resmi açıklama geldi mi ? Askerlik aya düşecek mi ? Tek tip askerlik mi geliyor? Son dakika iddiası. Sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayılan iddiada askerlik hizmetinin aya çıkacağı iddia edildi. Ahaber adlı kanalda .

Sosyal medyada ortaya çıkan askerlik süresinin uzatıldığı iddiasının ardından, askere gidecek ve silah altında olan er ve . Bu sayfada bilgi yok. Erdoğan yeni askerlik düzenlemesiyle ilgili de 6- -şeklinde şuan . Bedelli askerlik sonrası gündeme gelen askerlik süresinin düşürülüp düşürülmeyeceği ile . Uzun döne ve kısa dönem bekleyenler için öne çıkan gelişmeler. Söz konusu yeni sistemde askerliğin aya düşürülmesi . Bunu yapmamız lazım çünkü aya indirdiğimiz zaman kadrolarımız boşalacak.


Eskiden gençlerin bedelli askerlik çıkar umuduyla okullarını uzattıklarına dikkati çeken. Yeni sisteme geçiş .

ASKERLİK AYA MI DÜŞECEK? Peki, iddia edildiği gibi askerlik süresi aya mı yükseltildi? Mevcut askerlik süresi geçtiğimiz yıl yapılan . Yedek subaylık ise aydan aya çıkıyor. Peki bedelli askerlik çıkacak mı ? Periyodlar şeklinde aya kadar. Detayları tam anlamı ile henüz netleşmese de askerlik süresinin ay olacağı ve yalnızca ayının zorunlu olacağı söylenmekteydi.


Kalan süreyi gençlerimiz . Mynet haber farkı ile bu sayfada. Haberleri için tıklayınız. Terhis ve celpler ertelenecek mi merak ediliyor. Ancak bu iddialar asılsızdır. Silahlı Kuvvetlerin de.


Kulislerde konuşulan bir başka öne çıkan konu ise ay tek tip askerlik fikri hayata geçerse halihazırda . Bununla ay olan uzun dönem askerlik aya yalnız tabi kısa. Kulislerdeki yeni sistemle ilgili öne çıkan ay tek tip askerlik fikri . Genelkurmay başkanlığı askerlik düşecek mi ? Fahri Erenel aya çıkacak yeni askerlik sistemi ile ilgili alternatifleri anlattı.

Buna göre ay zorunlu askerlik olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar