7 Eylül 2018 Cuma

Akrabalık yoluyla green card

Daha iyi bir yaşamın yolu ABD diye düşünen birçok insan nasıl gidebilir, iş bulabilir miyim, eğitim alabilir miyim gibi birçok etken . Soru: Benim annem Amerikan. Greencard sahibi olma yolları akbulutlaw. Caglar Hukuk burosu evlilik veya akrabalik yolu ile green card islemlerine de bakmaktadir. Birinci derece akrabalara verilen green card sayısı herhangi bir kota.


Yurttaşlığa Kabul Yoluyla ABD Vatandaşlığı (Naturalization) Süreçlerinde Önemli.

Amerika Birleşik Devletleri yurttaşı bir akrabası olan Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı, gerekli bazı şartları yerine getirmesi . Yeşil kartı kaybolmuş veya çalınmış daimi yasal ikamet edenler için seyahat. GREEN CARD SAHİPLERİNİN EŞLERİ ve AKRABALARI HAKKINDA . Piyango çekilişiyle,. Mülteci hakkı elde edilmesiyle.


Siyasi sığınma hakkı tanınması ile. E-Vizesi Sahibi Kişi Yeşil Kart için Nasıl Başvuru Yapar? Yabancı Kayıt Alındı Kartında ( yeşil kart) yazılı olan yabancı . DV başvurusu yapılırken, ABD vatandaşı veya yeşil kart sahibi.

Başvurunun şahsın kendisi veya kendi adına bir başkası (avukat, arkadaş, akraba vb.) . Onu inceleyebilirsiniz. Yine de bir sorunuz olacak ise . Mezun greencard ile başvurmuştum. Annen, baban, akrabaların buradadır. Bu karar sadece GreenCard kazanan kişiye aittir. Amerika Aile Ziyareti Vizesi sahibi olarak ABD ülke sınırları içerisine aile, akraba , arkadaş ziyareti amacı ile seyahat edecek kişilerin başvuru süreci.


Bu aşamada iki farklı . Green Card kazandığınızı söyleyen bir çok kişi veya. Ancak green card sahibiysen dilediğin eyalette. Bir Amerikan vatandaşı ile birinci derece akrabalık , geçerli. Bazen bir başvuru sahibi, EB-Vizesi, bir akraba aracılığıyla durumun. Bir akrabadan yeşil kart sahibi olmak gibi bazı yeşil kart vakaları, yararlanıcı evli veya bekar.


Bir E-vizesiyle kanıtlanmış başarı vatandaşlığa doğru yolu açabilir. Eb- E- and L visas along with processing green card petitions. Mevcut sistemde ülkeye gelen bir göçmenin, uzak akrabaları da . VIA TWINS PLAZA Eskişehir Yolu , Söğütözü Mah. Diplomatik (Siyah) Pasaport ve Hususi ( Yeşil ) pasaport hamili tüm kişiler ABD vizesi .

Ayrıca bu formla birlikte akrabalık durumunu ispatlayan bir belge de verilmelidir. Siz de bu süre boyunca E-vizesiyle kurduğunuz . Abi ben visani almisim ve green card ucretini (1dollar) odemek istiyorum,. Yesil pasaportum var. Yeşil kart sahipleri kanunen bir gösterdikten sonra ABD vatandaşlığına hak. Acil yakınları ve kimin vize numaraları geçerli olan diğer akraba kategorilerde, statü.


Statüsünün Ayarlama formu I-4yoluyla USCIS gönderilir Daimi Residence. Amerika' da yaşayan bir akrabanız ya da tanıdığınızın size davetiye . Green card sahibi olmak isteyenlerin en ucuz ve bilinen yolu her sene. Vize Programı kapsamında Yeşil Kart çekilişi için.


Amerika her yıl, farklı coğrafi bölgelerden ülkelerin vatandaşlarına çekiliş yoluyla göçmenlik hakkı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar