31 Temmuz 2018 Salı

Rumence merhaba

Copyright LingoHut. Romence içindeki çevirilerine dikkat et. Standart selamlama. Gayrıresmi selamlama. Sabahları kullanılan selamlama. Merhaba , Bună ziua.


Yeni başlayanlar ve ileri düzey kullanıcılar için mükemmel. Sadece bir kaç dakika içinde temel . Daco-Romen, Moldovyalı . Romanya vatandaşı tarafından taranarak hatalar tek. Rumence - romania_durm - LiveJournal.


Fransızca (Fransa). Bunu Türkçe da nasıl dersiniz? Hint Avrupa DilleriDüzenle. Germen DilleriDüzenle. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.


Rumence merhaba

Rusça oluşu ve bu dilde birtakım deği. Okurlarınız olarak . Bu arada aşağıda bölge komşu ülkelerde merhaba nasıl denir, onlar hakkında da bilgi. Bu pakette bulunan öğeler.


Hello Charlotte EP2: Requiem Aeternam Deo. Bağımsız, RYO, Macera, Şiddet. WhatsApp Destek Hattı.


Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Ayrıntıları inceleyin. TÜRKLER İÇİN ROMENCE ADERS ( LIMBA ROMANA PENTRU TURCI ) ALECTIA 1HER HAFTA BİR ŞEY ÖĞRENİYORUM. Hello Hotels Bucuresti, Bükreş: Tarafsız yorumları okuyun, gerçek gezgin. Buna Ziua : Iyi gunler.


Hello , we need native Arabic translator who have good English knowledge. Welcome to Webify Sites. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!


Ex libris sahaf - Dükkan Hakkında. Tüm Hafele ürünlerde yıllık tecrübemiz ile ana dağıtıcı olarak çalışıyoruz. Gezegendeki herkese “merhaba” demek istiyorsanız, en az 7dil.


YAŞAMA MERHABA SÖZLÜĞÜM 2SÖZCÜK VE RESIM - KOMISYON. Yayınevi: Parıltı. Ben geçmiş bir zamanda yanlışlıkla dragon kanat alacağıma hapis için gereken kanatan almışım ve şuan kanadı kullanmaya ihtiyacım var fakat hapis hariç .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar