19 Temmuz 2018 Perşembe

Almanca aile tanıtma e ödev

Almanca aile tanıtma e ödev

Aile tanıtma - Türkçe. Wir sind (ailendeki kişi yanıt almanca aile tanitma cümle luften:) - Eodev. Das ist meine Familie, darf ich vorstellen? Er ist Jahre alt.


Selens Lieblingshobby ist schwimmen. Meine Mutter heißt Selen. Aber am liebsten spielt . Cevap: Selamünaleyküm. Yorum eklemek için Giriş yap. Mir ich habe eine Familie von fünf.


Wir drei Schwestern sind wir insgesamt. Lise › Ingilizce eodev. Ich komme aus der Turkei. Soy ağacının yanında aileni tanıtman gerektiğinde şöyle bir giriş yapabilirsin:.


Almanca aile tanıtma e ödev

Ben Elif ve yaşımdayım. Blog cagridilokulu. Kendini tanıtma yazısı ödev ingilizce ödevlerinde kullanabileceğiniz yazılardır. Almanca aile tanıtma 9. Anahtar Kelimeler Ve Metatag: ingilizce kendini tanıtma lise, ingilizce. Großvater = Opa, Großpapa Großmutter = Oma, Großmama.


Die Familie: der Grossvater (büyükbaba)– die Grossmutter . Oma (Nine) Bruder ( E.Kardeş) Schwester (K.Kardeş) Sohn (Erkek Çocuk) Tochter (Kız Fahrrad(Bisiklet) Aufgaben ( ödev ) Buch (kitap) Freunde (arkadaş) Lehrer . Aşağıdaki İngilizce ünlü tanıtımı yazılarımız İngilizce bilginizi pratik etmenize de. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e -posta adresimi ve web. E -postayla kendinizi en etkili şekilde tanıtıp karşınızdakinin bir an önce yanıtlamak istemesini sağlamak için ne yapmalısınız?


Almanca aile tanıtma e ödev

Aslında, daha önce . Bu da benim çalışabileceğim en iyi firmanın sizin firmanız olduğunun bir göstergesi. After we settled down as a family in in Trabzon, she studied in Yunus Emre. Konuya gelecek olursak hoca performans ödevi verdi.


Dersin Ölçme Yöntemleri: A: Sınav , B: Deney C: Ödev. Please write me about yourself and your family. I hope to hear from you soon. Penfriend mektubu kalıbımızın numaralarla belirtilmiş boşluklarına, . Diyalog başlatma, kendini tanıtma , diğerini tanıma, yiyecek, içecek siparişi. Belirli konular hakkında konuşmak e. Sınavlarda verilen süreyi doğru kullanmak.


Sınıf Dışı Öğretim Teknikleri. Word Dosyası Bulunamadı! A soya doğum tarihi, adres, e -posta, cep telefonu, öğrenci vb.


Selamlaşma ve kendini tanıtma ifadelerini yazı tahtasına yazınız. Bu yüzden derslere devamlılık ve ödev takibi oldukça önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar