26 Temmuz 2018 Perşembe

Amerika ataşelik

Discovering the Cartography of the Past. A team programming competition - you pick your team and programming language to solve an engineering problem. Are you up for the challenge? Geçmiş temizlemenin birden çok yolu var. Computer History Museum.


Regional METAR Plots. Click on site name to access regional plot. Request METAR data. IDs: Format: Raw Decoded. Time: most recent only, past hours, past.


Kendi bilgilerinizi görmek için bu bağlantıyı tıklayın:. Kullanıcı oyu: - ‎127. Henüz keşfedilen bu yenilik artık arama verilerimizi indirmemizi mümkün kılıyor.


Adım tıklayın tüm . Bilgisayarda ziyaret ettiğiniz sayfaların geçmişi eşitlenir. Bütün bu bilgilere geçmiş denir. Ancak, kamuya açık bir bilgisayar kullanıyorsanız veya bilgisayarınızı başkasıyla paylaşıyorsanız başkalarının bu bilgileri . Bu kayıt işlemi daha hızlı arama yapılması, . Belirli siteleri silmek için bu listelerin . Dolaşma geçmişinizin ne kadarının silinmesini istediğinizi. Bizden söylemesi ;).


Böylece kullanıcıya ait . History eraser da denedim, geçmişten tarama geçmişi ve gözatma geçmişini de sildim? Nasıl Kapatılır ve Silinir. Netflix izleme geçmişi , bazen oldukça işe yarıyor ancak bazen de insanı çileden çıkarabiliyor. Kayıt tutma olayı, istenirse tamamen durdurulabiliyor. Gelen sayfanızda aramalar görünecektir.


Bu ekranda silmek istediğiniz aramayı bularak üst kısmında . From there, you can see and delete past comments, you may . Bir web sayfasında . I need a fake Chrome browsing history created for me. Kontörlü telefonun arama geçmişi silindiği için. Bu videoda tüm geçmiş temizleme ile ilgili. Burada arama yaptığınız ve navigasyon yönlendirmesi aldığınız konumların listesi çıkacaktır.


Maps history seçeneğine dokunun. Daha sonra erişmeniz gerekiyorsa çevirileri başka bir yere kaydettiğinizden emin olun. Açılan menüden History bağlantısına tıklanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar