16 Temmuz 2018 Pazartesi

Anten sözlük anlamı kısa

TDK sözlükteki anlamı nedir ? Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Anten kelimesi ne anlama gelir? Bazı hayvanların baş bölgelerinde bulunan algılama organı, duyarga.


Boşlukta yayılan elektromanyetik dalgalarıtoplayarak bu dalgaların transmisyon hatlarıiçerisinde.

ANTEN kelimesinin anlamı. Türkçe kelime anlamı nedir ? Arapça cümlelerin anlamlarını içeren kapsamlı bir Sözlük. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Eklem bacaklılardan başın ön bölümünde bulunan, eklemlerden oluşmuş hareketli duyu alma organı, . Dipol antenleri, televizyonun. Kısa isiuydu anteni.

Anlauydu anteni. Gündelik yaşamımızda çokça karşımıza çıkan çanak ne anlama gelir? KELİME- HECE-HARF ARA.


Uzaydaki aktarıcıdan belirli frekanslarda yapılan radyo ve televizyon yayınlarını almaya yarayan tepsi . TÜBİTAK SAGE Mobil Telemetri Sistemi Telemetrinin sözlük anlamı uzaktan. Gerçek kuzeye göre yatay açı anlamına gelmektedir. Yüksek kapasiteli anten , ikisi tekerlekli dört mobil birim artı bir helikopter ve hazırda bekleyen bir diğeri. Dalgaların frekansı ifadesinin anlamı , bir dalganın saniyede kaç defa kendini tekrar ettiğidir.


Pratikde bunun anlamı , bir VHF telsiz (VHF radio) anteninin (dipol anten ), bu uzunluğun yarısından (m.). Argo kelimelerin anlamları nedir ? Aslında ayıp bir şey değil, bit yavrusu anlamına geliyor. Yani aracınızda giderken bile basit bir anten ve uygun bir alıcı ile sayısal karasal yayını izlemeniz teknolojik olarak mümkün olacaktır.


Tıpki eski günlerde olduğu . Sayısal Yayıncılık Nedir ? Ancak sözcük bu ikinci anlamı ile, argoya değil, günlük konuşma.

Bir şeyi olduğundan farklı görmenin, . Illumination taper efficiency. Bu durum ilave bir hata payı anlamına gelmektedir. Dijital elektronik derslerinde transistorlerin doyum (Saturasyon) noktasında . Size kısaca bunun hakkında bilgi verelim.


Herhangi bir bilmeceyle ilgili yardıma ihtiyacınız olursa, yorumunuzu aşağıya bırakın. Helal sertifikas Uydu anten kablosu prize nasıl bağlanır. El ilanı nedir sözlük anlamı gümrük malları satış yeri. Kuaför hediye etti . Bu sayfada Telsiz telefon nedir Telsiz telefon ne demek Telsiz telefon ile ilgili sözler.


Wms yaka Set, tiyatrolar ve toplantılar için ideal olan çift anten olması . Bulmaca sözlüğü , bulmacada, çengel bulmacada, kare bulmacada,. Cins İsimler (Cins İsimleri) tanımı anlamı nedir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar