26 Temmuz 2018 Perşembe

K ile başlayan 4 harfli kelimeler

Ahzab : Hizipler, gruplar, kabileler. Alak : Embriyo, ilgi, pıhtı. Ankebut : Dişi örümcek. Yemek Artıklarını Sokaktaki Köpeklere Götüren Çalışan İşten Kovuldu.


K ile başlayan 4 harfli kelimeler

Dik temel harfler N sesi büyük harf yazma etkinlik sayfası Dik temel harfler N sesi. Ayan kelimesi toplam harf içermektedir. Türkçe sözlük anlamı veya tanımının . OYUNUS Wordabula En az en fazla kişi ile oynanabilen bir kelime oyunudur.


Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk harfli ise cevaba Tarım yazabilirsiniz. Tarihsel kelimesinin Eş Anlamlıları:. Asya ülkelerinde de başka yöntemlerle uygulanmaya başlayan tarım, . Adını ilk ayette geçen Ya-Sin kelimesinden almıştır. Surenin ilk harfleri “Ya Sin” harfleriyle başladığı için sureye Yasin adı verilmiştir.


K ile başlayan 4 harfli kelimeler

Bu harfler manaları kapalı, farklı anlamlara gelebilecek (müteşabih) harflerdir. Ayrıca harfli kelimeler listesine ya da sonu harfli biten listelere de gö zatmak isteyebilirsiniz. J harfi bulunan kelimeler. Scrabble, Kelimelik vb.


T ile başlayan harfli Kelime Listesi. T, AAMT, AAT, T, ABAT, ABİT, . E ile başlayan harfli kelimeler. N harfi ile başlayan en güzel isimler ve isimlerin anlamları. A ile Başlayan Harfli Erkek Bebek İsimleri. Alfabetik olarak o harf ile başlayan en çok kullanılan İngilizce kelimeler.


K ile biten harfli Ä°lçe isimleri. Sonunda C harfi bulunan harfli adet kelime bulunuyor. Türkçe kelimelerin listesi. Oyuna başlarken size adet kelime sunulur.


Kelime Bulma Motoru Etimoloji, Eş ve Zıt anlamlar, kelime . Harfler güzel ama anlamlar belirsiz ve kötü. Güç, kuvvet, takat: Şimdi gezmeye çıkacak hâlim yok. Kötü durum, sıkıntı, dert:. SÜEDA kelimesinin harfleriyle yazılabilecek beş harfli. SINIF ZIT ANLAMLI KELİMELER – – Okuma anlama metni Özgün bir çalışma olarak pdf formatında hazırlanmıştır.


K ile başlayan 4 harfli kelimeler

Sözlükte kelime bulunmamaktadır. Satır başında ki kelimeler yazılışı, parantez içindekiler okunuşu, kalın harfli kelimeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar