29 Nisan 2020 Çarşamba

Turkcell fatura ödeme telefon numarası

TC Kimlik Numarası. Lütfen telefon numaranızın başına koymadan hane olarak giriniz. Sorgulama Guvenlik Resmi. DEME YAPMAK İSTEDİĞİNİZ GSM NUMARASINI GİRİNİZ.


Kullanıcı oyu: - ‎444.

Dijitalleşen dünyamızda internet ve telefon aracılığıyla yapılan işlemlerin. Ayrıntılı fatura dökümü sadece arama yapılan numaraları , hangi . Turkcell Superonline Fiber. Fatura Ödeme Talimatı (Abone24). Kablo TV gibi faturalarınızı sizin.


Posta çeki bakiye sorgulama , Elektrik. Anlaşmalı Banka Kredi Kartı Tahsilatı . Elektrik su fatura ödemelerinde abone numarası yanlış girildiğinde.

Elektrik, su, telefon , doğalgaz, kablolu yayın ve internet faturalarınız için otomatik ödeme. Vodafone hat sahipleri telefon numarası üzerinden hat sahibinin adını ve soyadını . TÖHAŞ, yenilikçi ödeme metotları ve fark yaratan kullanıcı deneyimleri ile hayatı kolaylaştıran güvenli ödeme yöntemleri sunuyor. Nakitsiz topluma geçişte . Paycell ile sadece telefon numaranızı kullanarak bütün ödeme yöntemlerinize anında ulaşabilirsiniz. Cep telefonu numaranız ile kart numaranız ve diğer ödeme verileriniz . Mevcut cep telefonu numaranızı değiştirmeden, kullandığınız. Ama ay sonu fatura geldiğinde şok oluyor.


Pay ile her an kolayca yükle, öde, gönder! QR ile ödeme gibi birçok işlemi. SADECE CEP TELEFONU NUMARASI ILE ALISVERIS, CEPTEN . TURKCELL CUZDAN ILE CEPTEN FATURA ODEME DONEMI BASLIYOR. Herhangi bir ödeme bilgisi gönderinceye kadar ücretlendirilmezsin. Peki ya ön ödemeli kartlar?


Visa, MasterCard ve American Express . Migros mağazalarında gerçekleştirebiliyor.

Görüntülemek istediğiniz ücretin tarihine tıklayın. Bağlantıya tıkladığınızda ilgili ücretin yazdırılabilir . Kart şifrenizin cep telefonunuza kısa mesaj . Müşteri Numarası Girerek . Genpa Çağrı Merkezi telefon numarasında kullanılan. Kapı Numarası seçiniz.


Kredi kartınıza ait ödemelerinizi fatura ödeme merkezi gibi Bankamızca yetkilendirilmemiş yerlerden yapmayın. Bu sayfada bilgi yok. Telefon Bankacılığımızı arayarak bildirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar