28 Nisan 2020 Salı

Priz dönüştürücüler

Diğer priz dönüştürücü çeşitlerinden biri ise İngiliz tipidir. Bu prizler genellikle Britanya bölgesinde. Priz Dönüştürücü Ne İşe Yarar?


Amerikan-Türkiye priz çevirici . Ayka ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.

Adaptörler ve Dönüştürücüler Hakkında bölümüne geç - Voltaj dönüştürücüler , USB seyahat adaptörleri, pek çok priz türü, kablosuz adaptörler, çift seyahat . Yurtdışındaki prizlere uygun ürünleri çalıştırma konusundaki problemi çözmek için kullanılabilir. Teknosa ile güvenli alışveriş yapın. Bir seyahate çıktığınızda veya bir cihaz aldığınızda en büyük sorun ülkeler arasındaki priz modellerini dönüştürmektedir.


Avrupa Güney amerika asya gibi ülkelerden gelen giden elektronik ürünleri türkiyede çalıştırmak için dönüştürücü jaklar Rusya Malezya İsrail JAponya gibi . Adaptör fişleri ya da yurtdışı dönüştürücü prizler elektriği dönüştürmez, cihazınızın fişinin dıştaki prize uymasını sağlarlar. Farklı tipteki elektrik prizlerinin birçoğu . Lütfen tekrar deneyiniz.

TL üzeri alışverişlerde bedava kargo, taksit seçenekleri. Tavsiye Et Yorum Ekle Fiyat Alarmı Alışveriş Listeme Ekle. C, E ve F tip prizler kullanılmaktadır.


Fakat dünya genelinde adet farklı priz tipi vardır. Her ülke kendine göre bir tip üretip . En ucuz BDR modelleri ve kampanyalar . Ve elimde fotoğrafdaki dönüştürücü vardı, onunla birlikte kullanıyorum. A 125V~ , altında da Max. Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç. Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim resimdeki gibi aldım , sadece telefonun ki oluyor , laptobun ki olmuyor , girmiyor HizliUpload.


Migros hediye çekleri her bir tutardaki çek için 1adetle sınırlıdır. Bu kampanya diğer kampanya ve indirimler ile birleştirilemez. Başka bir kampanya yada . A FAZ DÖNÜŞTÜRÜCÜ DUVAR PRİZİ.


KORUMA SINIFI: IP44. BAĞLANTI ŞEKLİ: Vidalı Bağlantı.

NİVERSAL PRİZ -FİŞ DÖNÜŞTÜRÜCÜ. Sepete Henüz Ürün eklemediniz! RÜN KODU: SLX-WTA03. Kablo ve Dönüştürücüler. TL den başlayan taksitlerle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar