30 Nisan 2020 Perşembe

Psikoteknik İzmİr üçyol

Psikoteknik Değerlendirme Merkezi. Yeni adresimiz Bayraklı Adliyesi Karşısında. PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ. Hatay, Üçyol , Betonyol, Bahçelievler ve çevresinde oturan sürücü adayları kendilerine en yakın bulunan merkez şubemize gelerek kayıt yaptırabilirler. Dürüst çalışmasının ve çalışanlarının.


Bornova ilçesinde otogara yakın konumda bulunan kurumumuz hızlı ve güvenilir hizmet ile e-devlet onaylı rapor vermektedir. Cd Altıntaş Mh No:1K:D:( Üçyol ) İzmir. ZMİR KONAK MERKEZ OLMAK ÜZERE BORNOVA BUCA GAZİEMİR KARABAĞLAR BÖLGESİNDE İKAMET. ZEL BUCA YILDIRIM M. NO:5KONAK İZMİR , İZMİR , KONAK. En güvenilir İzmir iş verenleri.


Ehliyetli sürücü iş ilanları. Mitula işlerde şoför izmir. Hürriyet birimlerimizde. Src ve psi̇kotekni̇k belgeleri̇ olan en az b. Haritalar › Konak › İnönü Cad. Caddesi No: 156B Üçyol Konak İzmir.


No:16 Konak, İzmir , Türkiye. Bu noktada hem Aliağa Menderes hem de Üçyol Üçkuyular hattı var. Izmirde toki evleri ne zaman başlayacak. Iş güvenliği sertifikası izmir kursları. Gımiloğulları - FORBEST - Şoför İş Açıklaması Gıda dışı marketlerde lider.


HATAY, ÜÇYOL YEŞİLYURT bölgesinde ikamet eden emekli şoför alınacaktır. Firmamız bünyesinde;Hatay, üçyol mevkinde oturmakta olan - Belirtilen. Psiko-Teknik Değerlendirme Sistemi. Sürücülerde güvenli araç kullanmak için temel olarak bulunması gereken algı, dikkat, . ZMİR ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI. PLAKA BASIM ATÖLYELERİ.


ADRES: YENİDOĞAN MAH. E-devlet onaylı saatte psikoteknik raporu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar