16 Nisan 2020 Perşembe

Plaza türkçe anlamı

Türkçe online sözlük Tureng. Plaza İngilizce anlamı ve tanımı. A public square in a city or town. Spanish-speaking countries 2. Public square in a city or town.


Plaza türkçe anlamı

Mercantile establishment consisting of a carefully landscaped complex of . Toplum için ayrılmışgenişalan. Sözcükte Temel Anlam. Ek olarak plaza plaza çevirisinin detaylarını görün.


Translation and Meaning of plaza , Definition of plaza in Almaany Online Dictionary of English-Turkish. Kelime Kökeni : İngilizce. Ayrıca, p harfi ile başlar, a harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı . Belki de en güzel devrini yaşıyor. Yeter ki, biz, dilimize özen gösterelim.


Plaza türkçe anlamı

Bunu önümüzdeki ayın tu du listine alır mısın. Headquarters ne demek iş türkçesi anlamları overload olmak plaza dili. Turkish forumda plaza konulu tartışma bulunamadı. Felipe döneminde inşa edilmiş bir kent meydanı.


BEYAZ YAKALILAR DÜNYASININ DİLİ: PLAZA TÜRKÇESİ LANGUAGE. Tüketilen aslında nesnelerin anlamı , göstergeleri ve sembolleridir. Açık bir kadroları da var.


Plaza türkçe anlamı

Aún no he solicitado la plaza. Daha kadro için baş . Klişeleşmiş, herkesin dilinde olan ancak anlamı boşaltılmış birçok. Bilmek istersiniz diye düşündüm, hırsızı pazar yerinde tutuyorlar. Kısaca ayrıntılar gizlendi.


Anlamı , toplantı ayarlayıp birilerini davet etmek demek arkadaşlar. Bakalım havalı havalı kullandıkları o kelimelerin anlamı nelermiş. Polemik : Söz dalaşı . Nas Suresi arapca ve turkce okunusu ve. Anlamı bilinsin bilinmesin aralara eklenen İngilizce kelimelerin yanı sıra.


Kullanıcı oyu: - ‎oy - ‎Fiyat aralığı: 218. Ve solunuzda kalacaktır. Is there a hospital near here? Zaten Nüans: Ayırtı, ince ayrım anlamında kullanılmaktadır.


Bu ifade için sadece Nüans demek yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar