23 Mart 2020 Pazartesi

Tez bibliyografya örneği

Tez bibliyografya örneği

New Jersey: Oxford University Press. Güncellenmiş İçerik Uyarısı. Bu içeriğin güncellenmiş sürümü mevcut. Tez -LisansİSNAD 2. Bu yöntemin bibliyografya kısmında da yazar adından hemen sonra kaynağın basım. Doktora tezi , Dogus Üniversitesi, İstanbul).


Tez bibliyografya örneği

Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Bu kural kaynakça için geçerli olmayıp, kaynakçada tüm yazar isimlerinin yazılması gereklidir. Kullanılan kaynaklar nitelik ( tez , kitap, makale, rapor vb.) ayrımı yapılmaksızın yazarların soyadlarına . Sadece doktora tezleri için özgeçmiş. An abstract must briefly mention the subject of the thesis , the method(s) used and. Ek 4- Jüri Üyelerinin Bildirim Sayfası Örneği.


Yüksek lisans veya doktora programlarında tez , proje veya seminer hazırlayan öğrencilerin bu kılavuzda verilen biçim ve öz. EK 12: KAYNAKÇA HAZIRLAMA. Ekler, tezin yapısı içinde içyapının bitişinden hemen sonra yer alır. Kaynakça: Araştırma metninde yer alan . NOT: Daha önceki yıllarda hazırlanmış tezler , biçim ve içerik bakımından farklı olduğundan tez yazımında örnek olarak kullanılmamalıdır. KAYNAKLARIN KAYNAKÇA LISTESINDE GÖSTERILMESI.


Anonim” başlığı, hem bibliyografyada ve hem de dipnotlarda kullanılır. Lisans programlarında tez , proje veya seminer hazırlayan öğrencilerin bu kılavuzda. Tablo gösterimi için Bkz. Basım Tarihi Yok: b. Yazar adı ve soyadı, eser adı,.


Ankara Üniversitesi Beşevler 10. Yıl Yerleşkesi Ord. Aziz Kansu Binası B Blok 6. Bir kaynaktan ilk kez alıntı yapıldığında esere ait mevcut bibliyografik bilgiler, aşağıdaki örnekte . En Son Haberler - Öğretmenler performans ve proje ödevlerinde mutlaka kaynakça istemektedir. Bu stiller, metin içinde alıntı yapılan kaynakların bilgisini.


Her tezde bulunması gereken bu alt . Bilgisayar Mühendisliği Bilimleri-Bilgisayar ve Kontrol . Blok alıntılar ve “Seçilmiş Bibliyografya ”nın maddeleri de çift aralıklı yazılır. Başlık yazımı için örnekler aşağıdaki tabloda incelenebilir. Büyük harf, koyu, punto ve ortalanmış.


Bakınız: Ek madde, Örnek 2) a. Sırt kapağı Örneği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar