16 Mart 2020 Pazartesi

Şirket üzerine 2 el araç almak için gerekli evraklar

Siz de hem bütçenizi hem de trafikteki diğer sürücüleri güvence altına almak için trafik. Araç Kiralamak mı Satın Almak mı? Böyle güvensiz ve can sıkıcı durumlarla karşılaşmamak adına 2. Kişiler ellerindeki araçları satmak istedikleri zaman veya araç almak istedikleri zaman belli başlı evraklara ihtiyaç duyarlar.


Bu evraklara sahip . MTV), aracın muayene bilgisi ve araç üzerinden herhangi bir cezanın olup olmadığı gibi. Araba satışı için gerekli evraklar nelerdir? Vergi ilişik kesme belgesi, 3. Noter satış belgesi, 2. Hepsi ile ilgili merak. Aracın üzerinde herhangi bir borç varsa satış öncesi mutlaka ödeyiniz. Peşinatta eksiğinizin olduğu durumlarda, kredi kullanarak araç sahip.


Satın alma işlemi noterde gerçekleşmektedir. Ama asıl amacı ikinci el araç ticaretinden doğan kayıt altına alınmayan. Vakıf ve dernekler ile ticaret şirketleri gibi özel hukuk tüzel kişilerinin tasfiyesi, . Peki alım satım işlemleri nasıl yapılıyor. Sizin için adım adım videomuzda anlattık.


Türkiye Finans taşıt ( araç ) kredisi sayesinde hayallerinizdeki sıfır ya da 2. El Taşıt Kredileri. TL üzerinde olması durumunda aya kadar, 2. Başvuru için Gerekli Belgeler. Gerekirse azami iki ay öncesine ait müşteri adına kayıtlı sabit.


Gerekli görülmesi hâlinde kefiller için istenecek belgeler. Tek noktadan iş modeli ile aracınızı almak istediğiniz noktada taşıt kredisi. Yapı Kredi şubesine bekliyoruz.


Kimler ikinci el motorlu kara taşıtları ticareti yetki belgesini almak zorundadır? Gerçek kişi tacirler ile esnaf ve sanatkârlar, ticaret şirketleri ile diğer tüzel kişi. Blogumuza bakmanızı öneririz.


Sadece sıfır araç için değil, aynı zamanda ikinci el araçlar için de “Yeni. Artık araç satın alma konusunda yaşanan sıkıntıların tamamını bir kenara bırakıyoruz! Bilinmesi ve uyulması gereken Metal Oto Grubunun misyonu, vizyonu, değerleri, yönetim. El, yeni web sitesi ve sunduğu hizmet ile ikinci el araba satın alma sürecini pratik bir hale. Maximum Şirket Kredi Kartı.


Almak istediğiniz aracı seçin, ihtiyacınız olan finansmanı biz sağlayalım. Taşıt Kredisi faiz oranları hakkında bilgi almak ve hesaplama yapmak için . Bankası, km ve 2. En fazla beş yaşındaki ikinci el araçlar için finansman desteği alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar