18 Mart 2020 Çarşamba

Opel corsa d devirdaim pompası arızası

Opel corsa d devirdaim pompası arızası

E- Bülten Kayıt Olun. Size özel fırsatlardan indirimlerden ve kampanyalardan ilk önce . Beğendiği Mesaj: 0. Devir Daim Pompa Arızası. Sürekli ısınan su bir süre . Corsa Essentia sahibiyim. Araçlarda yer alan motor soğutma sıvısını motor su kanalları vasıtasıyla radyatör hattı içerisinde dolaşmasını . Araçta sık olmasa da titremeye yakın bir durum ve ona bağlı bir ses geliyor. Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın . Mevcut su motor blogundan radyatöre doğru sürekli bir dolaşım içerisindedir.


Bu dolaşımı sağlayan parça ise. OPELOTOYEDEKPARCA Türkiye nin En Büyük Opel Alışveriş Sitesi. Bu pompa hiç bekletilmeden hemen değiştirilmesi gereken çok önemli bir parçadır. Bunun nedeni devirdaim pompası herhangi bir arızası olması . Hortum devirdaim kayış vs. Bir yerlerin çatlayıp.


BENZİNLİ MOTORLARA UYUM SAĞLAMAKTADIR. MODEL VE SONRASI ARAÇLARDA KULANIR. Diğer soğutma sistemleri çalışsa da devirdaim pompası arızası durumunda motor ısınır. Aracımın suyu tam ama hala ısınıyor? Termostat arızası . O nedenle bu sorunu yaşamadan önce devirdaim arıza belirtilerini takip etmeli.


Opel corsa d devirdaim pompası arızası

Etiketler: devirdaim pompası, opel astra devirdaim pompası arızası ,. ENES D : Merhaba iyi günler aracımda warex egsoz var fakat hiçbir sus. Radyatör ve termostat değişiti. Ancak ısınmada birşey . DEVİRDAİM SU POMPASI CORSA D -CORSA C- ASTRA. Merhaba senedir opel corsa d kullanıyorum,aracimi satip ailem genişlediği. Bundan dolayı devirdaim pompası arızası nasıl anlaşılır?


Opel Yedek Parça ve Chevrolet Yedek Parçada Türkiyenin en büyük Online Opel Alışveriş sitesi. Orjinal ve Yansanayi Bol Ürün Seçenekleriyle Hizmetinizde. MOTOR SUYU SOĞUTMA SİSTEMİ ( Arızaları etkileri ). Kombide Pompa nedir?


Opel corsa d devirdaim pompası arızası

Opel Vectra C Kasa Bagaj Kilidi Orjinal Malzeme 1,TL . E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar