23 Mart 2020 Pazartesi

Photoshop belirli renkleri değiştirme

Belirli bir ayarlama, ayarlama katmanı olarak kullanılamadığı veya Camera. Bu gün sizlere en bilindik photoshop renk değiştirme aracı olan solid color u anlatıyorum. Bu gün fotoğraf işleme tekniklerinde öznemli bir özellik olan photoshop. Renk Değiştir komutu görüntüdeki belirli renkleri seçmek ve sonra bu renkleri değiştirmek üzere bir maske oluşturmanıza olanak tanır.


Photoshop belirli renkleri değiştirme

Seçili alanların ton . Icon rengi ile çalışmamın rengi uyumsuzdu ya farklı bir icon bulacaktım ya da iconun rengini değiştirecektim. Farklı ve uyumlu bir renkte icon . Unsubscribe from Fatih Ekşi? Photoshop Dakikada Renk Değiştir. Metin Rengini Değiştirme (Düzenlenebilir). Renk üzerinde daha fazla kontrol için, Pantone gibi belirli kütüphaneleri görüntülemek için . Bu yazıyı paylaş: Profesyonel fotoğraf editörleri ve rötuş bir fotoğraftaki rengi değiştirmek için çok . Belgenizdeki renklerin belirli bir çıktı aygıtında yeniden nasıl.


Resim dosyasında bulunan renkleri değiştirmek için: Rengi değiştirilmek istenilen alan herhangi bir seçme yöntemiyle seçilir. Menü çubuğunda bulunan . Yeni tabakayı Arka Plan etiketli katmanın hemen üzerinde olana kadar sürükle, ardından tıklamayı bırak. Eğer yeni tabaka hâlâ seçili değilse üzerine tıkla. Arka planımız seçili hale geliyor.


Yeni bir layer açarız ve pen tool . Fotografımızda ki çizdiğimiz alanı seçili alan haline getirmemiz gerekiyor. Bur da önemli olan husus var. Arkadaslar photoshopta siyah renkleri degiştiremiyorum sadece gri oluyorlar.


Arkadaşın kastettiği resim griliği değil siyah rengini değiştirmek. Merhaba, oyna, bir renk seç. Rengi Değiştir özelliğinin avantajlarından biri, çok bağışlayıcı . Paint Bucket Tool aracını seçip seçili alan üzerine tıklayalım.


Resimdeki bir rengi başka bir renk ile değiştirmek. Renk seçtikten sonra fırça aracını seçip üst kısımda bulunan Brush alanından fırçayı 2. Ve şimdi rastgele olarak çizimin belirli alanlarını boyuyoruz. Renk olarak ise gözü boyamak istediğiniz rengi seçin.


Resmin Arka Planını Değiştirme. Sayfasının Arka Plan Rengini Değiştirme : Çalışma alanının dışına Mouse ile sağ tıklayarak gri, açık gri, koyu gri, siyah ya da mavi renklerinden birini . Burada da belirli bir şekli olmayan nesnelerin rengi değiştirmeyi göreceğiz. Kullandığımız resmi farklı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar