5 Mart 2019 Salı

Kraft kağıt çeşitleri

Kraft kağıt çeşitleri

Kağıtlar farklı kriterlere göre . Süpermarket ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. Geri dönüşüm oranı yüksek düşük maliyetli kağıt çeşidi. Oto paspas kağıtları gibi ürünlerde kullanılır.


Kraft kağıt çeşitleri

Kalın, pürüzlü ve selüloz renklidir. Genellikle davetiye, kartvizit ve ambalajda tercih edilir. Krome Karton: Bir yüzeyi . Kaplamasız bir kâğıt türü olan kraft kâğıdı , kalın ve koyu renkli tasarımların basılmasına daha uygundur ve vintage . Ihtiyaciniz olan tüm kagit çesitleri hakkinda bilgiler burada ! Kagitlar farkli kriterlere göre üretilir ve tanimlanir: Hammaddeleri,.


Kategorimizde yer alan tabaka kağıtlar serisinde ihtiyacınız olan her tür kâğıt çeşitleri mevcuttur. Tüm tabaka kağıt çeşitlerini ve fiyatlarını görmek için sayfamızı. Tamamen geri dönüşümden üretilen çevre dostu bir kağıttır. Defterlerde, kartvizitlerde ve dekor olarak . Her türlü malzemenin paketlenmesinde ambalaj kağıdı olarak ve kitap, dergi, broşü.


Mukavemeti yüksektir. RÜN DETAYINI GÖSTER. Oluklu mukavva üretiminde iç ve dış astar olarak kullanılır. Açık kahverengi (ağartılmamış) veya ağartılmış . Online alışveriş ve uygun fiyat fırsatları ile kraft kağıdı satın almak için hemen tıklayın!


KAĞIT ÇEŞİTLERİ VE KAĞIT ESASLI AMBALAJLAR. En Yeniden Eskiye, En Yeniden Eskiye, Fiyata Göre (Ucuzdan Pahalıya), Fiyata Göre (Pahalıdan Ucuza). Aboyutunda ince kraft kağıt. Saman kağıdı olarak da bilinen craft kağıdı çeşitli etiket, paketleme ve yazı işlerinizde kullanabilirsiniz.


Mermer Taba 3gr. Tuale Siyah 3ve . Kömür kâğıdı : Gravürlerde kullanılan jelatinli kâğıt. Krepon kâğıdı : Her iki yüzünde de ince kabarık çizgiler bulunan kırışıklı . Kraft 8 12 2ve 3gr. Kişiye özel baskılı sülfit kağıtlarımızla kese kağıdı ve . Test liner kağıda göre yüksek dayanıklılığa sahiptir. Rengi açık kahverengidir.


Ağartma işlemi ile beyazlatılabilir. Deinking Pulp olarak çeşitleri mevcuttur. Etiyopyalı müşteri, kraft kağıt ambalaj çeşitleri satın almak istiyor. Form, kraft , sargılık, duvar, kuşe kağıt taşıyıcı tabakası, lamine kartonlar v. Kalın ve desenli kraft kağıt çeşitleri burada!


Kraft kağıt çeşitleri

Ambalaj, Tüketicilere . En iyi fiyat seçenekleri ile kraft defter, desenli kraft kağıdı ve kraft kağıt defterler Art Sanatsal garantisi ile burada!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar