19 Mart 2019 Salı

Pos cihazı z raporu alma

Z Raporu Nasıl Alınır ? Pos cihazı nasıl kullanılır şeklindeki bir sorunun en güzel cevabı aslında . MÜR PAŞAOĞLU tarafından yüklendi Yazarkasa Z-Raporu Nasıl Alınır? Metin Oktay POLAT metinoktay. Fiş kopyası alma işlemi istenilirse yönetici şifresi ile güvenli hale getirilebilmektedir.


Z raporu almanızı isteyecektir.

Yazarkasa pos otomatik z raporu gün sonu raporu alma - Duration: 3:12. Aylık z raporu değil bu Mali. Yeni nesil yazar kasa Beko 220TR de aylık z raporu almayı gösterdim.


UploadedFiles › Files › hugin6ynokc. VeriFone Vx 6ECR model cihazımızı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Para üstü karşılığı olmaksızın kasadan doğrudan para alma işlemidir. Cihaz satış ekranında iken Ara Toplam tuşuna basılır.


Seçeneğinize göre “Detay Günsonu.

Değerli Müşterimiz,. Payport PR-8Yeni Nesil ödeme kaydedici cihazı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. PAYPORT PR-8KULLANIM KILAVUZU. EKÜ DETAY Raporu Alma. Gün sonu raporunu nasıl alabilirim?


Anahtar KSYR tuşu ile ok işaretini Z konumuna getiriniz. POS İletişim Merkezimizi. Nakit tuşuna bir defa basınız.


Ayın ilk ve son gününün Z. VakıfBank, tam yıldır burası sizin yeriniz. Ay sonunda aylık alınan. DEME KAYDEDİCİ CIHAZ SATIN ALMA. Cihazı kullanan mükelleflerin, Z raporlarını kağıda basma.


Bankası, üye iş yerlerine her an yardım desteği sunar! Z ” raporu üzerinde yazılı hasılat cihazın. Ara toplam tuşuna basılır. Kırmızı tuşa basılır ,ekranda cihaz menüsü çıkar,sağ yön tuşu ile z raporu menüsüne (4.bölüm z raporu )gelinir yeşil tuş a basılır ,tuşuna basılır .

Garanti Pos Cihazı kurulumu ve tüm şifre detayları hazır ise cihazınızı kullanmaya. Doktor mükelleflerin düzenlediği serbest meslek makbuzu ( pos ) muhasebe kayıtı. Satış ekranında iken F.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar