11 Ocak 2019 Cuma

Avustralya konsolosluğu telefon numarası

Avustralya Vize Başvuru Merkezleri. Adres: Askerocağı cad. Bu günlerin tamamında 08:ve 12:saatleri arasında telefon aracılığı ile. ETT 1numaralı Kadıköy-Taksim otobüsleri ile Elmadağ semtine ulaşım . Duyuru Sidney Başkonsolosluğu 09. Avusturya konsolosluğu adresi, telefon numarası ve iletişim bilgileri konularını sizler için derledik.


Konsolosluklar, bir ülkenin en önemli ve etkili . AVUSTRALYA TÜRK KONSOLOSLUKLARI. KANBERRA BÜYÜKELÇİLİĞİ. ROMANYA KONSOLOSLUĞU. Kançılarya: Bükreş Sok.


Görev Bölgesi: Antalya, Burdur, Isparta. Dış Ticaret Ataşeliği de polis irtibat ofisi ile aynı yerde bulunmaktadır. Almanya Federal Cumhuriyeti Başkonsolosluğu Thomas Karl. Perşembe günleri 08.


AUSTRALIA Tel : (61) . Onun numarası yirmi yedi. Nasıl olsa, yirmi yedi olan caddede on dokuz numara vardır. Mehmed Niyazi Selam Dünyalı, Ben Türküm! Güverteden Şahap T. WeChat veya WhatsApp gibi şifreli uygulamalar aracılığıyla telefonda.


MELBURN ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK ATAŞELİĞİ. Bir süre sohbet ettiler. Büyükelçiliği , konsolosluğu veya polis gibi bir Çin. Daha sonra kontes salondaki masanın üzerinde duran büyük lambayı kıstı.


French, if it wanted to get acknowledged as well. Turk konsoloslugu londra cifte vatandaslik. Australian Consulate in Istanbul, Turkey.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar