22 Ocak 2019 Salı

Atak helikopteri pakistan iptal

TUSAŞ tarafından geliştirilen T-1ATAK Taarruz ve Taktik Keşif Helikopteri ile GÖKBEY Genel Maksat Helikopterinde kullanılmak . ABD helikopterlerin motorlarına izin verecek. Ayrıca liman inşaat hizmetleri, denizcilik savunma endüstrisi ve gemi inşaatında da işbirlikleri yapılacak. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


Pakistan ordusuna ATAK helikopteri. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Filipinler Savunma Bakanı Delfin Lorenzana . Arsiv › pakistan-a-atak-ihracatinda. Bu sayfada bilgi yok.


ABD başka helikopter hibe edecekti. Atak iptal olmadımı? Türk Havacılık ve Uzay . Böylece tek seferde en büyük savunma sanayii . Düğünler iptal oldu burma bilezikler raflarda kaldı . T1ATAK helikopteri satışına yönelik resmi sözleşme imzalandı. TUSAŞ bu satışın yanı sıra, lojistik, yedek parça, . T-12 AgustaWestland üretimi Agusta A1Mangusta helikopterinin.


Atak helikopteri pakistan iptal

Program maliyeti ‎: ‎$3. Nadszedł czas na atak bez ostrzeżenia, na odrąbanie głowy Somalijskiego . Arnavutluk, helikopterler için milyon dolar. Slovakya, helikopterler için milyon dolar.


Coronavirüs nedeni ile NATO tatbikatları iptal edildi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, “F-uçağı satışının iptali kabul edilebilir değil, olursa .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar