16 Ocak 2019 Çarşamba

Belediye arşiv yönetmelİğİ

ARŞİV HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. INARCIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Belediye Kanununun geçici 1. Maddesinin (b) bendi hükmüne dayanarak hazırlanmıştır.


Kent Arşivleri için.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DİSİPLİN AMİRLERİ YÖNETMELİĞİ. Yönetmelik Taslakları. Bu durum kütüphane ve kent arşivi hizmetleri açısından belediyeler arasında farklı uygulamala- ra neden olmaktadır. Strateji ve yönetmelik yokluğunda, özellikle. Kurum arşivi ve müdürlük arşivi ile ilgili bu yönetmelikte hüküm bulunmayan hallerde Bağcılar.


BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN. Yaptığı basın takip çalışmalarıyla ilgili olarak arşiv oluşturur. Dosyalama ve saklama işlemleri arşiv memuru tarafından sağlanır.


Bu yönetmelik , belediyeler kanunu ile tüm kanun, yönetmelik , talimatlar ve.

Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına . Kitle hattı ve imar hattı ile ilgili konularda adaya ait arşiv dosyalarını inceler ve . Arşiv çalışma usul ve esaslarını kapsar. Toplantı sonrasında kayıtları deşifre eder, tutanak haline getirir ve sırasıyla arşive alır. Arşivdeki evrakların saklama süreleri ve . Yapılan yazışmaların konularına göre tasnifini yapmak ve arşiv oluşturmak. Dosyaların arşivde usullere uygun saklanarak, gerektiğinde ulaşılabilirliğinin . Arşive ait malzemeyi arşiv yönetmeliği hükümlerine göre tasnif edip, saklamak. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ.


SU ve KANALİZASYON İDARESİ. Müdürlük arşivini oluşturmak. Yolların kalitesini ve standardını yükseltmek amacıyla. Ayrı yönetmeliğin 12.


Güncel gelişmeleri yayınladığımız haber başlıklarını . Yurt içinde ve yurt dışında, İçişleri Bakanlığın izniyle belediyeler ve mahalli . ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ. GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Daire Başkanlığı arşivini oluşturmak, arşiv çalışmalarını yapmak, yaptırmak,.


AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLAN,REKLAM VE TANITIM YÖNETMELİĞİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar