17 Aralık 2018 Pazartesi

Po tts montaj

Araç Montaj Bayileri Toplantısında yaptı ve. Kobitsa - PO taşıt tanıma sistemi sayesinde hafifleyecek. Bu otomasyon sistemiyle, akaryakıtınızı aracınızdan çıkmadan alıp, ikmal sırasında herhangi bir. Güncel Akarykıt Pompa Fiyatları?


TAŞIT TANIMA SİSTEMLERİ - AutomatIc. Aşağıda yer alan listeden seçeceğiniz ilde yer . Taşıt Tanıma Montaj. Montaj : Ücretsiz yapılacaktır, kullanım bedeli alınmayacaktır. Montaj ve Servis noktaları için lütfen yandaki resme . YAKITMATİK, aynı zamanda taşıtların km takibini basit ve güvenli olarak yakıt alım anındaki zamana göre takip eder.


Araç üzerine takılı olup, ona ait bilgileri içeren bir tür ünitedir. TURPAK montaj servisini . Applı Yakıt Ekipmanı ücreti ödemezsiniz. Araç tanıma sayesinde farklı bir araca yakıt alınmasını engellemiş olursunuz. ASİSTAN HİZMETİ ve ÜCRETSİZ MONTAJ HİZMETİ.


TTS hizmeti veren Petrol ofisi ,Shell ve Opet istasyonlarından. Fatura, kredi kartı ve araç bilgilerini de ekledikten sonra size bir montaj şifresi . Sürücü Tanıma Modülü. Araçlara montaj yapıldıktan sonra, müşteri araçları AutoMatic üzerinden . Filolar araçlarının kullanım bilgilerini.


MAKSİMUM KOLAYLIK ! Doğrul petrol automatic taşıt tanıma sistemi, Denizli. STANBUL - MASLAK (SHELL), MAS PETROL ( SHELL ), Kadri VAROL, Eski Büyükdere Cad. Aynı zamanda araç bakım, servis ve yağ . Petrol Ofisi yetkilileri tarafından araçlara bazı parçaların montajı yapılmaktadır. Mutlu Akü satışı ve montajı.


Montaj yapılmadığı için kilometre okuyamamakta ya da bilgi aktarımı yapamamaktadır. OPET Petrolcülük A. Fuelopass araç kimlik üniteleri, kısa montaj süresi,. Vardiya tanımı yapılacak her gün için, kaç adet vardiya tanımlanacağı ve vardiyaların başlangıç. Akaryakıt pompası satışı, montajı ve teknik servisi uzman ekibimiz.


Ve Montaj Elemanları. Sodexo Fuel Pass kart ise, montaj gerektirmeyen, elde taşınabilen, . TTS ile ilgili bilgiler için tıklayınız. Otobil Montajı Minibüs 0: 52.


TTS Filo sahiplerine akaryakıt kullanımlarında tam kontrol olanağı sunar. Araçlara takılan taşıt tanıma üniteleri ile kimlik ve yakıt sarfiyatı bilgileri kontrol altında .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar