21 Aralık 2018 Cuma

İngilizce garson müşteri diyalogları 2 kişilik

Yurt içi ya da yurt dışında yabancı bir restorana gittiğinizde İngilizce. A table for two , please. I would prefer a non-smoking table for four. Sigara içilmeyen bölümden dört kişilik bir masa rica ediyorum.


İngilizce garson müşteri diyalogları 2 kişilik

MÜŞTERİ GARSON KONUŞMASI İNGİLİZCE ( İNGİLİZCE DERSİ KONU ANLATIMLAR, DERS NOTLARI). Müşteri -Hello ( merhaba). Bir host ya da hostesin görevi müşterileri ( patrons) . Bu akşam için iki kişilik bir masa ayrıtmak istiyorum (rica ediyorum). Tr ingilizcedersleri.


Can you bring me the menu? Menüyü getirebilir misiniz? What would you like to eat? Ingilizce kisilik restorant diyalogu acill​ - Eodev. Breakfast: Kahvaltı. Waiter: Good evening. Restorana geldiğinize.


İngilizce garson müşteri diyalogları 2 kişilik

A: Kaç kişilik rezervasyona ihtiyacınız var? Peki bu konuşma kalıpları ve basit İngilizce diyalogları neler? Garson gelip sipariş alma sırasında bize isteklerimizi sorduğunda öncelikle spesiyal menülerinin neler olduğunu sorarız. Kaba bir müşteri olmak istemeyiz. Pub, bar veya kafede.


S:Peki menü , Yarım şişe muscadet , kahve , 43. Example of a restaurant order . Kartla mı nakit mi? Ne tavsiye edersiniz? Fransızca bilmiyorum, İngilizce konuşabilir misiniz! Bakar mısınız lütfen!


Diyalog içeriği başlangıcı . Garsonun İngilizcesi çok azdı, anlaşmakta oldukça zorlandık. Daha sonra sodamı içip etrafı izlerken yan masada oturan iki adamın Türkçe . Fakat diyalog anında muhatabımız bize “How long have you lived “ya da “How long. MDİ İNGİLİZCE KONUŞMA. NOW IT IS TIME TO SPEAK ENGLISH ! Who is serving here?


Buraya kim bakıyor? Saat beş için iki kişilik bir masa ayırabilir misiniz . Ya kendimi istediğim gibi ifade edemezsem? Mter konumasi garSON.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar